Oplatí sa kúpiť zájazd cez Bubo?
Dievčatá máte skúsenosti? Pozerám že Bubo má nejaké zľavy tak či sa.oplati kupovať či nie. Vďaka za.kazdu skúsenosť.
Mame blizkych rodinnych priatelov, ktori chodia cez Bubo na rozne zajazdy a poznavacky posledne roky a su velmi spokojni a chvalia si.
Známa bola nedávno v Cine a velka spokojnosť
Záleži čo si vyberieš, akú krajinu, okruh a čo od toho očakávaš
ja by som si radšej dratom prepichla oko, ale primarne kvoli predstave, ze budem mat dva tyzdne na krku partu cudzich ludi 🙂) inak velmi zavisi od krajiny-niektore maju zmaknute, ale niekde maju pekne naprd delegatov-treba kuk recenzie konkretnych zajazdov
ja by som si radšej dratom prepichla oko, ale primarne kvoli predstave, ze budem mat dva tyzdne na krku partu cudzich ludi 🙂) inak velmi zavisi od krajiny-niektore maju zmaknute, ale niekde maju pekne naprd delegatov-treba kuk recenzie konkretnych zajazdov
@anonym_b1d23c tak to by ma zaujimalo, kde maju naprd delegatov
@anonym_b1d23c tak to by ma zaujimalo, kde maju naprd delegatov
@anonym_8a369e tak si to pohladaj na internete alebo sa popytaj ludi, co s nimi
boli aj inde ako v Thajsku 😉
@anonym_autor My sme boli vlani a boli sme spokojni.
@anonym_autor Bola som s nimi a všetko perfektne zorganizované…Skvelý delegát Laci…A aj skupinka “ cudzích “ ľudí bola úžasná…
Teraz ked ma bubo 50 % zlavy, tak sa oplatí. Inde to lacnejšie velmi nebude. Proste chceš cestovať a loviť zážitky alebo nechces cestovať.

@anonym_autor áno, za nás spokojnosť.