icon

Oplatí sa kúpiť zájazd cez Bubo?

26. sep 2026

Dievčatá máte skúsenosti? Pozerám že Bubo má nejaké zľavy tak či sa.oplati kupovať či nie. Vďaka za.kazdu skúsenosť.

anonym_8fcd0d
•
26. sep 2026

@anonym_autor áno, za nás spokojnosť.

anonym_fa6cff
•
26. sep 2026

Mame blizkych rodinnych priatelov, ktori chodia cez Bubo na rozne zajazdy a poznavacky posledne roky a su velmi spokojni a chvalia si.

anonym_8310df
•
26. sep 2026

Známa bola nedávno v Cine a velka spokojnosť
Záleži čo si vyberieš, akú krajinu, okruh a čo od toho očakávaš

anonym_b1d23c
•
26. sep 2026

ja by som si radšej dratom prepichla oko, ale primarne kvoli predstave, ze budem mat dva tyzdne na krku partu cudzich ludi 🙂) inak velmi zavisi od krajiny-niektore maju zmaknute, ale niekde maju pekne naprd delegatov-treba kuk recenzie konkretnych zajazdov

anonym_8a369e
•
Včera o 05:06
@anonym_b1d23c

ja by som si radšej dratom prepichla oko, ale primarne kvoli predstave, ze budem mat dva tyzdne na krku partu cudzich ludi 🙂) inak velmi zavisi od krajiny-niektore maju zmaknute, ale niekde maju pekne naprd delegatov-treba kuk recenzie konkretnych zajazdov

@anonym_b1d23c tak to by ma zaujimalo, kde maju naprd delegatov

anonym_b1d23c
•
Včera o 05:15
@anonym_8a369e

@anonym_b1d23c tak to by ma zaujimalo, kde maju naprd delegatov

@anonym_8a369e tak si to pohladaj na internete alebo sa popytaj ludi, co s nimi
boli aj inde ako v Thajsku 😉

anonym_73b8bd
•
Včera o 07:22

@anonym_autor My sme boli vlani a boli sme spokojni.

nikoletta1712
•
Včera o 10:08

@anonym_autor Bola som s nimi a všetko perfektne zorganizované…Skvelý delegát Laci…A aj skupinka “ cudzích “ ľudí bola úžasná…

gemerka17
•
Včera o 15:18

Teraz ked ma bubo 50 % zlavy, tak sa oplatí. Inde to lacnejšie velmi nebude. Proste chceš cestovať a loviť zážitky alebo nechces cestovať.