Oplatí sa letná dovolenka 2013 kúpiť ako darček k Vianociam?
ahojte maminky,nájdu sa tu nejaké šialenkyňe,čo už teraz kupujú dovolenky na rok 2013? 😀
Rozmýšlame s mužíčkom, že by sme si k Vianociam nejkú dovolenku kúpili..po sto rokoch..Je to dobrý nápad kupovať ju tak skoro? oplatí sa kupovať už teraz? či su lepšie lastminuty priebežne počas roka?
Ak mate nejaký typ na leteckú dovolenku niekde k moru..Hlavne decká kde by sa vybláznili,kde je veľa aKtivít,tak šup šup sem s nimi..
pekne dakujééééééééééééém
🙂
Velmi odporucam kanarske ostrovy, my sme boli konkretne na Tenerife a bola to nasa najlepsia dovolenka. Objednavali sme ju asi mesiac dopredu, zo stranky dovolenka24.sk - mas tam ponuky najma rakuskych CK a vsetko prebehlo v poriadku. Maju skvele ceny, podla mna jedny z najlepsich. vyhodou je ze cena, ktoru mas zobrazenu, je konecna - nemoze sa ti stat, ze ti prirataju este taky palivovy priplatok, iny priplatok, atd.
Vyhoda Kanarskych ostrovov je vacsia mensia zaruka pocasia, kedze u nich prsi len par dni do roka (nie nadarmo Tenerife volaju ostrov staleho leta) - prekvapili nas chybajuce dazdove zlaby na domoch 😀
Uzasne (nielen pre deticky, ale aj rodicov) su parky - my sme boli v LORO parku a v Siam parku - jeden je zvieraci, su tam najuzasnejsie predstavenia delfinov, kosatiek, atd. a druhy je vodny, zabavny park s kopou toboganov, atrakcii, atd. proste ja ako dospela som bola cely cas mimo, nadsena a urcite sa tam chceme vratit hned, ako to bude mozne.
@kikina84 ahoj, ideme cez jednu agenturu v chorv., pre nas osvecenu, platime vzdy zalohu 50,-, doplatok pocas pobytu, zatial sme neriesili storno poplatky, tak ani neviem ako to chodi, tu agenturu vlastni pani povodom z ceska, ona tam zije uz vela rokov,,,komunikacia je na vybornej urovni, je ustretova a pre mna to vela znamena,,, 🙂
uz sme si dovolenku platili aj v januari cez ck tip travel, tam vtedy vychadzala dobra cena, lebo zlavy su velmi lakave,,,a ludia dostanu presne to, co chcu,,, 😉 a nemusia potom sediet XY hodin na nete a zabijat cas hladanim,,,to su nervy, aj ja som tym uz presla,,,
este mam skusenost s vyberom last minute koncom leta, islo o letecky pobyt, kde sme mali termin o dva dni, ibaze to je o nahode,,,NAHODOU sme mali velmi dobry hotel na Krete (5hviezd.), so zlavou cca 60% so vsetkym, co k tomu patri,,,
ak idete chodit po cestovkach, mozno treba vyskusat agenturu, ktora ma "pod palcom" vsetky CK, tie tetusky maju uzasny prehlad co, kde, ako,,,a za kolko,,,my sme tiez skusili agenturu v meste, porozpravali sme sa aku mame predstavu, vtedy sme hladali ubytko s dets.postielkou,blizko mora,,,atd, kym sme prisli domov, uz mi volala na mb, ze mame v mailovej poste zopar ponuk,,,to bola teda rychlovka 🙂 , ale zalezi aj, kolko maju roboty a ako stihaju,,,
🙂
@sarka9832 ideme na dva tyzdne,,,zistili sme, ze jeden je naozaj malo na oddych, kym clovek vypne, trva to nejaku dobu 😉
ideme autom, vlastna strava, cez agenturu v chorv., kedze ceny stupaju nielen u nas, aj chorvati nie su so zvysovanim pozadu 😀 ,,,nas ap. stoji v juni 55,-/noc, mozno pre niekoho vela, ale nam vyhovuje jeho blizka poloha k moru, a dobre vybavenie, hlavne hygienicky (je novy)
@doma1 to je bomba..mate to super naplanovane..y sme boli tri roky po sebe cez cestoku FIFO..boli sme nadmieru spokojny..boli to autobusove zajazdy-spoznavacky..a nevieme si vynachalit..tiez sme kupovali vzdy v decembri a vsetko klapalo ako ma..Akurat ze teraz musime zvolit dovolenku letecky,lebo dcerka ma 2 roky a ona by mi nevydrzala sediet ani hodinu v aute..nieto niekolko hodin..Tak sa skor obavam toho ci nam napriklad nezrusia lety..alebo aby bol teren kam pojdeme povedzme vhodny aj pre kočík..a podobne zalezitosti..No uvidime..rozmyslam napisat do INVIE..ci by mi neposkytli par moznosti..tak uvidime 🙂
@kikina84 spoznavacky su super vec,,, 🙂 a dcerku nebavi cestovanie? to este nevie o co prichadza,,,, 😉 😉
to zrusenie letov,,,hm na to nemysli, to sa moze stat kedykolvek,,,
ale priority, ktore mate povedz priamo v ck, oni to maju zmaknutee,,, alebo nakukni do nejakej vedlajsej temy, kde maminy diskutuju, kam s malymi detmi,,,
my sme syna brali prvykrat letecky do bulh.,ked mal 3,5 roka, vsetko bolo na jednicku, dcera bola prvykrat autom v chorv. ked mala 5 mesiacov, a potom 7 mesacna,,,napocudovanie cesta prebehla v klude a fantasticky,,,asi sa toho netreba az tak obavat, ked sa vsetko dopredu naplanuje, je to o.k.
mozno treba hladat vacsie komplexy, kde sa o vsetko hotel postara, az vtedy to bude pre vas vsetkych "dovolenka", hlavne ked je este malicka, tam aj teren je vyhovujuci pre kocik,,,,teraz bude sezona "zliav", tak sup-sup hladat,,, 🙂
@doma1 ona praveze ma rada zazitky a adranalin,aj dost cestujeme..urcite nechcem dovolenku kde budem len sediet na plazi alebo v hotelovom bazene 🙂 zhanam nieco kde je vela aktivit,ona je strasny hyperaktiv a potrebujem vela vela aktivit :D
tym ze my nemame auto mala nieje zvyknuta cestovat autom..boli sme par krat bratoym autom aj s nou niekde a viem ze ledva ledva vydrzala hodinu..ona potom strasne nervaci ,place a to je horor..vyslovene sa trha z autosedacky..preto sme vsade jazdli vlakom kde sa dalo,teda pokial sme sli napr.do Prahy,alebo Košicetake dlhsie trate,,lebo tam aspom moze behat po vlaku..Kdezto v autosedacke stale stlacena na jednom mieste..no slak ju trafia vzdy :D
Poslala som prave poziadavku na vypracovanie nejakej ponuky..uidime..co napisu..snad nieco pozitivne 🙂
kazdopadne dakujem za rady a pozitiva 🙂
@blondiee83 v ktorom obdobi ste cetovali? ak mozes napisat, v ktorom hoteli ste boli ubytovani? vdaka 🙂
@kikina84
mi bezne to robievame... co sa tyka leteniek aj dovoleniek....
u nas sa velmi oplati....
len hodin priklad... letenka kupena do kanady z viedne kupena v auguste za 450 eur v novembri 1000 eur...
a dovca mojej svokry 1200$ 5 mesiacov dopredu... tyzden pred odletom 2200$.....
takze moja odpoveda ANO ANO ANO ANO
@kikina84 - my sme toto akurat vcera riesili, lebo nam prisiel katalog z cestovky. Podla mna zlavy su na Firt moment velmi pekne hadam lepsie ako Last moment aj ked muz tvrdi opak 😠 . Ale zhodli sme sa ostatneme verny Lat minute kôli tomu ze si vieme tyzden dopredu pozriet ake bude pocasie a koli nejake pripadnej chodobe deti, co samozrejme moze vypuknut aj v den odletu 😝
@doma1 Ahoj, sli sme v polovici juna a to uz tam mali pekne horuco, palilo slnko ako besne 😀
Boli sme v RIU Buena Vista. Odporucam, aj ked vidim, ze dovolenku mate uz kupenu.
doma1 a prezradis cez ktoru CK a kam?poprosim IP
@blondiee83 vdaka, este poprosim odpoved na teplotu mora,,,tabulky udavaju vseobecne, na tu polovicu mesiaca jun mam pocit, ze este byva chladne, co povies zo skusenosti? 😉
@doma1 Tak, klamat nebudem - mor, resp. ocean bol ozaj studeny ☹ prevazne sme sa kupali v hotelovom bazene..ale ludia boli aj v mori - ja som na studenu vodu hakliva...
@doma1 dakujem pekne..uz mi aj nejake ponuky poslali..ja na to španielsko nedam dopustit,je tam Vela aktivit aj pre deti kokretne Vtejto destinacii a to presne potrebujem..a hlane krásne piesočnaté pláže a krásna promenáda len kusok od hotela..no fasa :D
akurta budeme musiet letiet z Prahy..no,ale stoji mi to za to 🙂
@liz_lemon Tiez stebou suhlasim ze Malorka je "top" 😀 my sme tam s priatelom pracovali 3roky cez sezonu v Cala dor,Cala Egos,Porto Petro aj Cala mondrago.....nadherne more prijemny ludia toto sa take mensie mestecka ale zo vsetkeho najviac mna tiez zaujala Alcudia 😉 😎 😎 aj Palma je super ale uz je taka trusnejsia podla mna na rodinnu dovolenku ale keby bola super cena tak ani tam by som nemala problem stravit ju 😝 My sme boli tento rok s malym v Turecku a tiez maximalna spokojnost 😉
ahojte dievčatá, vidím, že sa tu už riešia dovolenky. My sme dostali 1000€ poukážku od hydrotouru na dovolenku podlľa vlastného výberu a s určitosťou viem, že ju nevyužijeme. Chcem sa spýtať, či niekto nemáte záujem. Cena by bola 800€ alebo poprípade aj dohodou. Kto má záujem, píšte a foto poukazu pošlem .
Dobrý deň, je tu debata o dovolenkách. Mám v ponuke poukaz na dovolenku od ck hydrotour v hodnote 330 eur a 165 eur spolu 495 eur, predávam ho. Dovolenka platí na výber akéjkoľvek destinácie tento rok alebo aj budúci rok, iba podmienka dovolenka sa musí zakúpiť tento rok. Fotky pošlem není problém len mi napíšte mail. na cene sa dohodneme. Ďakujem moj mail - sisticka15@azet.sk
Ja by som Vám tiež radila kúpiť dovolenku v predstihu nakoľko zľavy sú naozaj vysoké. Niekde som videla aj do 33%. My s mužom si kupujeme každý rok v predstihu aj kôli tomu že stačí zaplatiť len nejakú malú zálohu... tuším to býva okolo 200 e. A druhá veľká výhoda je že je obrovský výber dovoleniek, oproti ponukám Last Minute. Tento rok sa chystáme do Turecka som zvedavá ako to náš malinký zvládne ideme s ním 1x. Každý rok cestujeme cez cestovnú agentúru lebo vždy nám poradí tú najvýhodnejšiu ponuku z pomedzi všetkých cestovný kancelárií. Odporúčam Palmtour cestovnú agentúru... sú na trhu krátko ale vždy vedia dobre poradiť. Majú síce neprehľadnú stránku a majú tam málo zájazdov ale ja vždy zavolám a oni mi pošlú ponuky. Tento rok mi dali zadarmo cestovné poistenie čo dokáže urobiť 60 €. Nechcem robiť reklamu, ale sú fakt dobrí. http://www.palmtour.sk/kalendar/action:month/ex...
@nicollmt my uz mame tiez letnu dovolenku vybavenu - mame osvedceny apartman kde chceme ist - v cestovke 1. decembra o 16:00 spustili rezervacny system a o siedmej vecer uz bola polovica terminov obsadena, takze tu ina moznost ako Fm ani nebola - ale mame to s 25% zlavou - a aspon sa mozem pol roka tesit 😀.
Inac my mame celorocne cestovne poistenie - stoji nas to 2 dospelych + 3 deti nieco vyse 70 Eur a je v tom uz aj storno zajazdu.
Ja osobne by som si tak dopredu dovolenku nekupovala z vlastnej skusenosti viem ze nikdy nevies co ti príde do cesty 😀

@doma1 a kolko vas stoji taka dovolenka,idete autom a na kolko?