Oplatí sa navštíviť Turecko v júni?
Ahojte baby ešte sme neboli v Turecku na dovolenke , oplatí sa ist v júni?
Sleduj a zvaz cestovne odporucania ministerstva - aktualne malo Turecko stupen 2
Sleduj a zvaz cestovne odporucania ministerstva - aktualne malo Turecko stupen 2
@anonym_48ad99 tam je aj údaj o priemernej teplote vody a vzduchu v danom mesiaci??
@anonym_48ad99 tam je aj údaj o priemernej teplote vody a vzduchu v danom mesiaci??
@anonym_127273 je dobre to zvazit, aby potom nevyplakavala
@anonym_48ad99 vďaka za zbytočný komentár. Prišli sme práve z Egypta 🙂
Turecko skor koniec juna....alebo aspon od polovicku po 15 stom
@slavomira236 ďakujem
@anonym_autor jún býva aj tu horúci tak som trošku nepochopila otázke. ale áno boli sme viackrát v júni. Raz sme mali 46 stupňov, inokedy cez 30
Turecko teraz v júni je úuuuplne najfantastickejší nápad - Topka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@eva1915 ?
@anonym_autor jún býva aj tu horúci tak som trošku nepochopila otázke. ale áno boli sme viackrát v júni. Raz sme mali 46 stupňov, inokedy cez 30
@anonym_02091c jedna sa o začiatok júna
Boli sme pred dvoma rokmi prvý júnový týždeň. Teploty okolo 37°, v mori sa kúpať dalo, ale nebolo ešte vyslovene teplé.
@anonym_02091c jedna sa o začiatok júna
@anonym_autor ten začiatok si nikde nešpecifikovala.
@anonym_autor ten začiatok si nikde nešpecifikovala.
@anonym_02091c tak som ho špecifikovala teraz 🙂
v juni je malo deti v hoteli, lebo je este skola. takze toto je velke plus a voda na kupanie je ideal od polky juna avsak min. rok som sa kupala v mori posledny majovy tyzden - a nebola to voda ako v chorvatsku, ale ovela teplejsia.

Je rozdiel prvy alebo posledny tyzden. Bola som aj aj, zaciatkom som sa ani poriadne neokupala v mori. Segra tak chodia, im ti vyhovuje, hoci inde ako Turecko. Kazdy to mame inak, pre mna je more este chladne. Ale ceny su prijatelne a nie je tak horuco, menej ludi..