Oplatí sa navštíviť Turecko v júni?
Ahojte baby ešte sme neboli v Turecku na dovolenke , oplatí sa ist v júni?
Sleduj a zvaz cestovne odporucania ministerstva - aktualne malo Turecko stupen 2
Sleduj a zvaz cestovne odporucania ministerstva - aktualne malo Turecko stupen 2
@anonym_48ad99 tam je aj údaj o priemernej teplote vody a vzduchu v danom mesiaci??
@anonym_48ad99 tam je aj údaj o priemernej teplote vody a vzduchu v danom mesiaci??
@anonym_127273 je dobre to zvazit, aby potom nevyplakavala
@anonym_48ad99 vďaka za zbytočný komentár. Prišli sme práve z Egypta 🙂
Turecko skor koniec juna....alebo aspon od polovicku po 15 stom
@slavomira236 ďakujem
@anonym_autor jún býva aj tu horúci tak som trošku nepochopila otázke. ale áno boli sme viackrát v júni. Raz sme mali 46 stupňov, inokedy cez 30
Turecko teraz v júni je úuuuplne najfantastickejší nápad - Topka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@eva1915 ?
@anonym_autor jún býva aj tu horúci tak som trošku nepochopila otázke. ale áno boli sme viackrát v júni. Raz sme mali 46 stupňov, inokedy cez 30
@anonym_02091c jedna sa o začiatok júna
Boli sme pred dvoma rokmi prvý júnový týždeň. Teploty okolo 37°, v mori sa kúpať dalo, ale nebolo ešte vyslovene teplé.
@anonym_02091c jedna sa o začiatok júna
@anonym_autor ten začiatok si nikde nešpecifikovala.
@anonym_autor ten začiatok si nikde nešpecifikovala.
@anonym_02091c tak som ho špecifikovala teraz 🙂
v juni je malo deti v hoteli, lebo je este skola. takze toto je velke plus a voda na kupanie je ideal od polky juna avsak min. rok som sa kupala v mori posledny majovy tyzden - a nebola to voda ako v chorvatsku, ale ovela teplejsia.
@anonym_autor v júni býva v Turecku bežne cez 35 stupňov, tropické noci a tepla voda. Nebavíme sa predsa o Chorvátsku alebo o Taliansku.
Ono zakwzi aj ajy je rok. V lete sme boli zaciatok juna egyot a voda 24 vzduch bol 30..Teraz ideme radsej koniec juna. Ja znesiem vysiue teploty. Turecko koniec jula od 23 ho na slnku 53 na obed...
Za mna Turecko urcite ano. Mozno teraz by som chvilu vyckala ako sa vyvinie situacia, ale jun v Turecku bol super. Napr mne bolo v Egypte v maji zima (cez deň 30stupnov, vtedy ok), a to mam znamu co chodi cez Vianoce a vraj super. Každému samozrejme vyhovuje nieco ine

Je rozdiel prvy alebo posledny tyzden. Bola som aj aj, zaciatkom som sa ani poriadne neokupala v mori. Segra tak chodia, im ti vyhovuje, hoci inde ako Turecko. Kazdy to mame inak, pre mna je more este chladne. Ale ceny su prijatelne a nie je tak horuco, menej ludi..