icon

Pieskové pláže - Turecko, Grécko

24. nov 2025

Ahojte, poraďte hotel s fakt peknou pieskovou plážou vhodnou pre male dieta .

Pozerala som ponuky. Uz par sa mi páčilo, pozriem fotky na google recenziach a tam pas kameňov pred vstupom do mora 🤦‍♀️

Ideálne niečo s odletom z KE a transfer do 30-40km max.

biba_18
•
24. nov 2025

my sme boli v hane family v side, je to hotel pre rodiny s deťmi. a vláčik na pláž. a pekná piesková. je lravda že to už bolo dávno - ale hotel stojí ☺️ ešte v jeddnom sme boli, ale ten si musím spomenúť…

biba_18
•
24. nov 2025

už viem, my home resort v avsallare…

jaja20
•
24. nov 2025

@anonym_autor Ahoj, neviem, či sa tam lieta aj z KE, ale veľmi dobrý hotel je Labranda Sandy Beach resort na Korfu. Spĺňa tvoje kritériá.

autor
•
24. nov 2025
@biba_18

už viem, my home resort v avsallare…

@biba_18 ďakujem za tipy, bohuzial sú obe nad 60km od letiska ale vyzerajú pekne 🤩 mozno niekomu pomozu tipy ❤️🙏

autor
•
24. nov 2025
@jaja20

@anonym_autor Ahoj, neviem, či sa tam lieta aj z KE, ale veľmi dobrý hotel je Labranda Sandy Beach resort na Korfu. Spĺňa tvoje kritériá.

@jaja20 ďakujem, bohužiaľ len z BA sa lieta co som nasla

anonym_3022e7
•
24. nov 2025

Odporucam zakyntos laganas alebo korfu.. ale nevie co je z ke

slavomira236
•
25. nov 2025

@anonym_autor juzny cyprus pieskove plaze makronissos Landa, nissi fig tree bay sunrice

13072018
•
25. nov 2025

Ak nemas Poprad daleko Tip Travel bude lietat Chalkidiki (nepozerala som kde ale vacsinou su na plazi aj kamienky) a Larnaca 👍

alenka58
•
25. nov 2025

zakynthos laganas, pieskové dlhé pobrežie hotel Astrid beach napr. ale je tam viac dobrých hotelov priamo na pobreží

adonish
•
25. nov 2025

@anonym_autor Kefalonia Argile Resort, len neviem, ci lietaju z Kosic...

mirkarose
•
25. nov 2025

Hotel Strofages Zakynthos 15 km transfer, vyborna strava, krasna plaz, 30 metrov plytcina. Primorske stredisko sa volalo Tsilivi. Uzasna dovolenka

casperka
•
26. nov 2025

Alanya hotel pegasos