Plánujete dovolenku na toto leto?
Ahojte planujete dovolenku toto leto? Ak ano tak kam? Nieco cenovo priatelnejsie ak viete aj cestovku odporucit.
ideme do Turecka ale kedze po dlhej dobe konecne niekam ideme, tak sme si dopriali trosku drahsi hotel 🤷♀️ a ideme cez Miatour (sprostredkovava cez viacere cestovky) a vzdy nam najde perfektny hotel alebo miesto
my Taliansko, 2krat, raz s detmi Lignano (overene apartmany autom) - cez tal. agenturu a potom s mužom poznávačka - Neapol - Pompeje-Amalfi-Ischia - po vlastnej osi letecky
chceli by sme ist do Talianska a Spanielska, no uvidime aka bude realita, zatial mame naplanovanu chatu v Tatrach, tu uz aj zajednanu, na ostatne este musim pockat s drahym skrz dovolenku v praci 🙂
@dominika1505l aj my plánujeme, teda už máme aj 50%zaplatené,, tento rok to bude Tunisko, veľmi som chcela ísť do Grécka alebo na Cyprus, ale keďže aj dovolenky išlo hore vyhralo lacnejšie Tunisko,, okrem toho ideme s mužom bez deti do Madridu a ešte určite dáme neake vikendovky po Slovensku
1.mája ideme do Dubaja a do septembra ešte chceme ísť na Kapverdy,Sicíliu alebo Kanárske ostrovy,ešte nie sme úplne rozhodnutí. Odporúčam ti Inviu,oni predávajú zájazdy v podstate všetkých cestovných kancelárií,takže nájdeš všetko na jednej stránke. Do vyhľadávača si nahodíš požadované kritériá - napr. destináciu,termín,stravu,akú by ste chceli,letisko,odkliaľ chcete letieť,cenu za osobu atď. a vyhodí ti to všetky vhodné možnosti. Ušetríš kopu času,ako keby si mala prezerať jednotlivé ponuky ck.
Zatiaľ Kanárske ostrovy, Česko, Rakúsko, Taliansko sever, Maurícius a možno stihneme ešte čosi. Všetko bez cestovky po svojom.
Slovensko a Bulharsko Nessebar vyzera to tam super pre deti .Na Svk chodime do Dunajskej stredy do aqua parku.. v Kosiciach chceme skocit do Dino parku Tatry Mozno zas Liptov.,
Áno Kreta cez Satur na začiatku júla a na začiatku augusta Košice a okolie. Tešíme sa.
@dominika1505l ja este cakam ci daky zakaz cestovania nebude radsej lebo keď nam predminulé leto zrušili Tunis tak sme sa naťahovali aby nam vrátili peniaze.. takze nechavam to tak 😊 bud pojdeme alebo nie
@ninusa221 ved to.... Niekde v Cine je vraj zakaz vychadzania ze nic tam nefunguje tak kto vie co zas tu naplanuju a kedy🤦♀️
@dominika1505l nie, prerabame stary dom, vsetky prachy pojdu tam. Ba, s detmi pojdem k rodicom na chalupu, dobre mi bude so sprchou v zahrade 😅🤣
ideme Andalúzia (Špan.) alebo Grécko a po sto rokoch aj do Tatier.. dúfam, že mi zase nepokazia dovolenku tie naše slovenské ceny a úroveň služieb...
@ninusa221 ja tiež neviem ci mam niečo plánovať do zahraničia keď nevieme co bude zajtra
@sorciera24 ahoj prave taketo daco hladam.
Mohla by si mi dat dake tipy na ubxgko prepravu...vo este vidiet
Kde sa da kupat v mori?
Lebo Neapol je asi dost spinsvy.dakujem ti

@dominika1505l planujeme Cyprus, cez Satur