icon

Plánujete ísť tento rok na dovolenku do Chorvátska?

princkrason
Včera o 10:13

Aj idete na dovolelnku tento rok do chorvátska? kontex: chorvati nam russku ropu " ne dajem" ... či?

Strana
z2
predavamknihy
Včera o 10:16

A to má byť dôvod neísť?

janinah
Včera o 10:17
@predavamknihy

A to má byť dôvod neísť?

@predavamknihy praveze ist,ako podakovanie,lebo sa zachovali spravne

hopatko
Včera o 10:25

Mozno Chorvatsko bude konecne ten zlom, ked socialni demokrati pochopia to co uz ostatni davno...raz ta facka musela prist.

anonym_68e730
Včera o 10:30

My sa im ešte musíme poďakovať. Fico konečne pochopí, že putin takúto malú krysu nepotrebuje a bude musieť robiť naozajstnú politiku na 4 svetové strany

anonym_3df1e5
Včera o 10:35
@anonym_68e730

My sa im ešte musíme poďakovať. Fico konečne pochopí, že putin takúto malú krysu nepotrebuje a bude musieť robiť naozajstnú politiku na 4 svetové strany

@anonym_68e730 Fico ma slovakov a ich problemy vies kde... u prdele

anonym_ad0c24
Včera o 10:49

do chorvátska nechodíme už niekolko rokov a to preto že zvyšovali ceny všetkého a kvalita išla dole už to nieje ,,lacná dovolenka,, a veľa iných krasnych miest finančne dostupných je na svete také Taliansko

huxy
Včera o 11:35

Nie, nepôjdeme. Je plno iných aj krajších, dostupnejších destinácií.

simsalabim
Včera o 11:50

Tento rok planujeme velku poznavacku inde, more na kupanie asi tento rok vynechame. Inak preferujeme Chorvatsko a to preto, ze je nesmierne priaznive pre alergikov - nikde inde v Europe nie je take prostredie, taka kombinacia vzduch+salinita.

anonym_7ddd62
Včera o 11:56

@princkrason chorvátsko je krásne, more ľadové, mentalita blízka Slovákom- nechystáme sa najbližších 180 rokov.

anonym_753ca6
Včera o 12:02

@princkrason áno idem. Tak ako každý rok, aj tento strávim august v Chorvátsku. A ich rozhodnutie schvaľujem.

tykat
Včera o 12:02

@princkrason nie nepojdem, o ropu nejde, nikdy ma chorvatsko nelakalo.

tiezjedna
Včera o 12:18

ja si svoj život neviem bez Chorvátska predstaviť, takže sa chystám za 14 dní a potom od polovice júna do konca septembra s občasnými preletmi domov😉

annel19
Včera o 12:22

Chodíme každý rok. Plus jednu tropickú destináciu mimo Európy.no sem sa vždy vraciame. Ekzémy miznú najviac pri jadrane, čiže aj z tohto dovodu. More vždy super, teplé tak akurát.

sisska96
Včera o 12:40

Nie sú aj krajšie a rovno lacnejšie miesta. Nič zaujímavé a pekné tam neni

anonym_a510ec
Včera o 12:50

Nie, nechystáme. Nevidím na tej krajine nič čo by ma lákalo. Ležať na kamienkoch, pod borovicami a počúvať cikády. Ďakujem. Raz, a stačilo.

annel19
Včera o 13:12
@anonym_a510ec

Nie, nechystáme. Nevidím na tej krajine nič čo by ma lákalo. Ležať na kamienkoch, pod borovicami a počúvať cikády. Ďakujem. Raz, a stačilo.

@anonym_a510ec veď ani mi nelezime na kamienkoch. Vlani sme kúpili menšiu jachticku, tak sa plavime. Ani mňa by nebavilo stále to isté miesto

anonym_a510ec
Včera o 13:15
@annel19

@anonym_a510ec veď ani mi nelezime na kamienkoch. Vlani sme kúpili menšiu jachticku, tak sa plavime. Ani mňa by nebavilo stále to isté miesto

@annel19 ale veď ok. Tak sa plavte, užívajte. Ja som odpovedala na otázku autora a tým je to pre mňa uzavreté.

abdn16
Včera o 13:19

Nie, my urcite pojdeme do Sochi v Rusku alebo na Krym.

katkazatka
Včera o 13:31
@anonym_a510ec

@anonym_a510ec Chorvatsko je prekrasna krajina, starobyle ulicky, atmosfera, jazera, chranene parky, promenady, plaze, historicke pamiatky, ciste more, ostrovy.... Mame ho pochodene naozaj dost.
Ale k otazke autora-nie, tento rok sa nechystame, pretoze sme tam casto cestovali, ked sme mali male dieta. A ohromne zdrazelo. Za tie peniaze uz letime na ine miesta-opat spoznavat.

tiezjedna
Včera o 13:47
@annel19

@annel19 každého, kto do Chorvátska nechce ísť v tom treba podporiť a tých, ktorí sú nerozhodní, odradiť😉 🇭🇷 ❤

anonym_a510ec
Včera o 13:58
@katkazatka

@anonym_a510ec Chorvatsko je prekrasna krajina, starobyle ulicky, atmosfera, jazera, chranene parky, promenady, plaze, historicke pamiatky, ciste more, ostrovy.... Mame ho pochodene naozaj dost.
Ale k otazke autora-nie, tento rok sa nechystame, pretoze sme tam casto cestovali, ked sme mali male dieta. A ohromne zdrazelo. Za tie peniaze uz letime na ine miesta-opat spoznavat.

@katkazatka ja to nijak nespochybňujem. Každý máme krajinu ktorá nám sadne/ nesadne. A mne, nám Chorvátsko nesadlo.

annel19
Včera o 14:05
@tiezjedna

@annel19 každého, kto do Chorvátska nechce ísť v tom treba podporiť a tých, ktorí sú nerozhodní, odradiť😉 🇭🇷 ❤

@tiezjedna každý má to svoje. Ja tam chodím rada. Samozrejme,že sú aj luxsusnejsie a krajšie miesta na svete, no už je to asi aj vekom,že sa mi nechce trepať cez pol zemegule napríklad do karibiku , 🤣 aj keď ostrov sv Lucie by som si zopakovala.

tiezjedna
Včera o 14:15
@annel19

@tiezjedna každý má to svoje. Ja tam chodím rada. Samozrejme,že sú aj luxsusnejsie a krajšie miesta na svete, no už je to asi aj vekom,že sa mi nechce trepať cez pol zemegule napríklad do karibiku , 🤣 aj keď ostrov sv Lucie by som si zopakovala.

@annel19 my sme si z cestovania urobili koníček, ale Chorvátsko je proste srdcovka, z toho sme si urobili druhý domov😇 nad hejtami sa vždy len usmejem a v duchu si poviem, super - čím menej ľudí, tým lepšie!😉

anonym_beb32a
Včera o 14:29

ešte nam bude ruska ropa dobra, lebo ked budeme brat "americku" ropu z Iranu tak sa nedoplatime ....

simca06022011
Včera o 14:33

Nie, ale nie kvoli rope :DDD dlho nevidim dovod chodit do chorvatska. Ale ako tu uz niekto pisal, nemusime, kazdy si najde svoju srdcovku a aspon nebudu preplnene plaze :D (samozrejme budu.. ale aspon tam budu ludia, ktorym sa tam paci:D)

sara07
Včera o 14:48

chorvati sa zachovali správne
maju turistov dost aj bez sk paštikarov
skôr je na zamyslenie či naši politici teraz z trucu tam nepopredavaju vilky ...ale to asi sotva 😂😂😂

sara07
Včera o 14:48
@anonym_beb32a

ešte nam bude ruska ropa dobra, lebo ked budeme brat "americku" ropu z Iranu tak sa nedoplatime ....

@anonym_beb32a ine štáty ju beru a maju nižšie ceny ako mám tu na sk ,tak teraz neviem 😂😂 zaleží ako vieš počitat a vnimat čisla

la_dolce_vita
Včera o 15:12

Bola som zoparkrat davnejsie a mozno sa este vratim, ale som typ, ktory chce spoznavat stale nove miesta.

anonym_beb32a
Včera o 16:03
@sara07

@anonym_beb32a ine štáty ju beru a maju nižšie ceny ako mám tu na sk ,tak teraz neviem 😂😂 zaleží ako vieš počitat a vnimat čisla

@sara07 myslela som po tomto vikende /uz aj vrabce cvirikaju ze tento vikend/alebo blizko po nom USA zautoci na Iran ...a ano odrazi sa to na cenach ropy...ta raketovo porastie

sara07
Včera o 16:05
@anonym_beb32a

@sara07 myslela som po tomto vikende /uz aj vrabce cvirikaju ze tento vikend/alebo blizko po nom USA zautoci na Iran ...a ano odrazi sa to na cenach ropy...ta raketovo porastie

@anonym_beb32a tak ja neviem karle 😂😂

Strana
z2