Plánujete ísť tento rok na dovolenku do Chorvátska?
Aj idete na dovolelnku tento rok do chorvátska? kontex: chorvati nam russku ropu " ne dajem" ... či?
A to má byť dôvod neísť?
@predavamknihy praveze ist,ako podakovanie,lebo sa zachovali spravne
Mozno Chorvatsko bude konecne ten zlom, ked socialni demokrati pochopia to co uz ostatni davno...raz ta facka musela prist.
My sa im ešte musíme poďakovať. Fico konečne pochopí, že putin takúto malú krysu nepotrebuje a bude musieť robiť naozajstnú politiku na 4 svetové strany
My sa im ešte musíme poďakovať. Fico konečne pochopí, že putin takúto malú krysu nepotrebuje a bude musieť robiť naozajstnú politiku na 4 svetové strany
@anonym_68e730 Fico ma slovakov a ich problemy vies kde... u prdele
do chorvátska nechodíme už niekolko rokov a to preto že zvyšovali ceny všetkého a kvalita išla dole už to nieje ,,lacná dovolenka,, a veľa iných krasnych miest finančne dostupných je na svete také Taliansko
Nie, nepôjdeme. Je plno iných aj krajších, dostupnejších destinácií.
Tento rok planujeme velku poznavacku inde, more na kupanie asi tento rok vynechame. Inak preferujeme Chorvatsko a to preto, ze je nesmierne priaznive pre alergikov - nikde inde v Europe nie je take prostredie, taka kombinacia vzduch+salinita.
@princkrason chorvátsko je krásne, more ľadové, mentalita blízka Slovákom- nechystáme sa najbližších 180 rokov.
@princkrason áno idem. Tak ako každý rok, aj tento strávim august v Chorvátsku. A ich rozhodnutie schvaľujem.
@princkrason nie nepojdem, o ropu nejde, nikdy ma chorvatsko nelakalo.
Chodíme každý rok. Plus jednu tropickú destináciu mimo Európy.no sem sa vždy vraciame. Ekzémy miznú najviac pri jadrane, čiže aj z tohto dovodu. More vždy super, teplé tak akurát.
Nie sú aj krajšie a rovno lacnejšie miesta. Nič zaujímavé a pekné tam neni
Nie, nechystáme. Nevidím na tej krajine nič čo by ma lákalo. Ležať na kamienkoch, pod borovicami a počúvať cikády. Ďakujem. Raz, a stačilo.
Nie, nechystáme. Nevidím na tej krajine nič čo by ma lákalo. Ležať na kamienkoch, pod borovicami a počúvať cikády. Ďakujem. Raz, a stačilo.
@anonym_a510ec veď ani mi nelezime na kamienkoch. Vlani sme kúpili menšiu jachticku, tak sa plavime. Ani mňa by nebavilo stále to isté miesto
@anonym_a510ec veď ani mi nelezime na kamienkoch. Vlani sme kúpili menšiu jachticku, tak sa plavime. Ani mňa by nebavilo stále to isté miesto
@annel19 ale veď ok. Tak sa plavte, užívajte. Ja som odpovedala na otázku autora a tým je to pre mňa uzavreté.
Nie, my urcite pojdeme do Sochi v Rusku alebo na Krym.
@anonym_a510ec Chorvatsko je prekrasna krajina, starobyle ulicky, atmosfera, jazera, chranene parky, promenady, plaze, historicke pamiatky, ciste more, ostrovy.... Mame ho pochodene naozaj dost.
Ale k otazke autora-nie, tento rok sa nechystame, pretoze sme tam casto cestovali, ked sme mali male dieta. A ohromne zdrazelo. Za tie peniaze uz letime na ine miesta-opat spoznavat.
@anonym_a510ec Chorvatsko je prekrasna krajina, starobyle ulicky, atmosfera, jazera, chranene parky, promenady, plaze, historicke pamiatky, ciste more, ostrovy.... Mame ho pochodene naozaj dost.
Ale k otazke autora-nie, tento rok sa nechystame, pretoze sme tam casto cestovali, ked sme mali male dieta. A ohromne zdrazelo. Za tie peniaze uz letime na ine miesta-opat spoznavat.
@katkazatka ja to nijak nespochybňujem. Každý máme krajinu ktorá nám sadne/ nesadne. A mne, nám Chorvátsko nesadlo.
@annel19 každého, kto do Chorvátska nechce ísť v tom treba podporiť a tých, ktorí sú nerozhodní, odradiť😉 🇭🇷 ❤
@tiezjedna každý má to svoje. Ja tam chodím rada. Samozrejme,že sú aj luxsusnejsie a krajšie miesta na svete, no už je to asi aj vekom,že sa mi nechce trepať cez pol zemegule napríklad do karibiku , 🤣 aj keď ostrov sv Lucie by som si zopakovala.
@tiezjedna každý má to svoje. Ja tam chodím rada. Samozrejme,že sú aj luxsusnejsie a krajšie miesta na svete, no už je to asi aj vekom,že sa mi nechce trepať cez pol zemegule napríklad do karibiku , 🤣 aj keď ostrov sv Lucie by som si zopakovala.
@annel19 my sme si z cestovania urobili koníček, ale Chorvátsko je proste srdcovka, z toho sme si urobili druhý domov😇 nad hejtami sa vždy len usmejem a v duchu si poviem, super - čím menej ľudí, tým lepšie!😉
ešte nam bude ruska ropa dobra, lebo ked budeme brat "americku" ropu z Iranu tak sa nedoplatime ....
Nie, ale nie kvoli rope :DDD dlho nevidim dovod chodit do chorvatska. Ale ako tu uz niekto pisal, nemusime, kazdy si najde svoju srdcovku a aspon nebudu preplnene plaze :D (samozrejme budu.. ale aspon tam budu ludia, ktorym sa tam paci:D)
chorvati sa zachovali správne
maju turistov dost aj bez sk paštikarov
skôr je na zamyslenie či naši politici teraz z trucu tam nepopredavaju vilky ...ale to asi sotva 😂😂😂
ešte nam bude ruska ropa dobra, lebo ked budeme brat "americku" ropu z Iranu tak sa nedoplatime ....
@anonym_beb32a ine štáty ju beru a maju nižšie ceny ako mám tu na sk ,tak teraz neviem 😂😂 zaleží ako vieš počitat a vnimat čisla
Bola som zoparkrat davnejsie a mozno sa este vratim, ale som typ, ktory chce spoznavat stale nove miesta.
@anonym_beb32a ine štáty ju beru a maju nižšie ceny ako mám tu na sk ,tak teraz neviem 😂😂 zaleží ako vieš počitat a vnimat čisla
@sara07 myslela som po tomto vikende /uz aj vrabce cvirikaju ze tento vikend/alebo blizko po nom USA zautoci na Iran ...a ano odrazi sa to na cenach ropy...ta raketovo porastie

A to má byť dôvod neísť?