icon

Počasie v Chorvátsku v septembri

t2006
18. aug 2022

Prosím máte niekto skusenosť aké býva počasie v Chorvatsku v oblasti Zaton pri Zadare v septembri? Viem že nemusí byť ako minulé roky, ale rozmýšlame ísť ešte, ale keď by malo pršať tak to sa nám neoplatí. Ďakujem za názory.

1angelika
•
18. aug 2022

my sme boli v júli a dovolenku sme strávili v mikinách, známi boli v septembri a mali pekné letné počasie. Keby nebola večer skôr tma by ani nevedeli, že už je september..držím palce nech vám to vyjde 🙂

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
76california
•
18. aug 2022

aj ja si myslim, že je to skor o danom počasí, ktoré práve vtedy predpovedajú...
More bude určite teplé, Ninská zátoka je istota...

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
majki_ki
•
18. aug 2022

@t2006 my sme boli minulý rok na prelome augusta september ako sú tie štátne sviatky a bolo úplne príjemne, 30 stupňov, kúpali sme sa, pre malého ešte lepšie ako keď sme tam boli v ten istý rok začiatkom júla

thea4
•
18. aug 2022

Ak v septembri do Chorvátska, tak by som poradila Podgoru. Má dobrú polohu, nachádza sa v závetrí vysokých hôr v zátoke, a preto tam nezvykne pršať a byť zamračené v kuse celý čas dovolenky, aj keď severnejšie to tak práve je.

kiwi3
•
18. aug 2022

september v chorvatsku je uz pomerne nestaly. ak chcete ist k moru, treba ist na juhovychodne ostrovy v grecku alebo turecko, tam je riziko dazda uplne minimalne.

macikovaiveta
•
18. aug 2022

@t2006 my sme boli viac krat v septembri vždy sme mali pekne počasie, tento rok sa tiež chystáme v septembri dúfam, že nám to vyjde aj Vám 🍀

t2006
autor
•
25. aug 2022

@macikovaiveta dakujem tak dufam tiez ze vam to vyde a aj nam, my sme boli v juni a bolo teplo 🙂

macikovaiveta
•
11. sep 2022

@t2006 zatiaľ nám to počasie do Chorvatska moc nepraje 🤷‍♀️😀dúfajme , že bude ok

scorpionflower1
•
11. sep 2022

@t2006 my sme boli 2x v septembri na Pagu, asi 1.5 hod. od Zadaru - raz bolo pekne a druhykrat bolo zima. Ale na Pagu v septembri fuka uz casto bóra, ked sme tam ten druhykrat boli, neskutocne fučalo a vonku bolo tak 22 stupnov. Osobne by som uz do Chorvatska nesla. Ked este na dovolenku, tak na grecke ostrovy.

t2006
autor
•
14. sep 2022

@macikovaiveta my sme už boli, v sobotu sme sa vrátili a bolo pekne celý čas len asi 3x vnoci pršalo a cez deň sa vždy vyčasilo tak som rada, vy kedy idete?

t2006
autor
•
14. sep 2022

@kiwi3 no my chodíme so psíkmi preto Chorvátsko 😊

macikovaiveta
•
14. sep 2022

@t2006 momentálne sme tu, 24 stupňov aj sme sa kúpali , ale studena voda inak ok