Poradíte nie veľmi drahú dovolenku s dvomi deťmi do Bulharska?
majú zdravotné problémy...pri mori sme ešte spolu neboli..ďakujem
akurat ti mozem povedat o dvoch miestach kde som bola ja-sozopol dedinka nejaka cernomorec alebo tak nejako a to bola najlepsia dovolenka mojho zivota-uzasne plaze sirokodaleko poloprazdne-mali sme jednu hned ta bola poloplna ale ked sme sa presli 15minut tak uplne krasna prazdna dlha,ale boli tam aj restiky a pekne mensie centrum.....a ak sme chceli zabavu tak sme sa presli trosku dalej a boli tam vecsie centra.cize vecer sme mali ticho,klud.a druhe miesto-varna aj tam bolo pekne ale uz viacej ludi...ja mam radsej pokoj a deticky si tam mozu kricat kolko chcu🙂 😝
Celkom lacno je na slnečnom pobreží a je to už len naozaj otázka vašich požiadaviek na hotel, lebo väčšina hotelov má rovnaké alebo podobné ceny. Keď sme tam boli my, vyberali sme len tak že podľa toho aký názov má hotel či sa nám páči alebo nie. Inak môžem pre deti odporučiť hotel Sunny day.
My sme boli tri krát v Primorsku a maximálna spokojnosť. Najdrahšie je Slnečné pobrežie a Nessebar. My sme boli sme v drahšom hoteli (Jeravi), ale tam ich je habadej (aj malých peniziónov, kde je kľud a sú tam priaznivé ceny). Netreba si objednávať all inclusive (stačí len obed, ale stáva sa, že vám dookola dávajú to isté 🙂), ceny sú tam ako u nás, niekde je aj lacnejšie (My sme vždy domov viezli o jednu tašku navyše). Pozrite si ponuky hotelov CK a cez aplikáciu google mapy (fotky a pretiahnite si panáčika na mapu - bude s vami chodiť, ako keby ste tam ozaj bola 🙂) si pozrite okolie, či to budete mať blízko k moru, ako vyzerá hotel a podobne. (Sú tam teraz také nové štvorposchodové malé hotelíky, krásne.) Severná pláž je krajšia ako južná, pri južnej je detský aquapark, ale zasa to nie je tak ďaleko peši, keby ste si tam chceli zájsť. Inak v stánku kúpite občerstvenie od výmyslu sveta, palacinky a pizza (ale v extrémnej veľkosti) tam vychádza asi na 2,60 leva, tj. 1,30 eur, obedy tak okolo 3 eur. V obchodoch je lacnejšie ako u nás, takže minerálky, pivo, víno za pár levov. Oplatí sa ísť na bulharský večer, dobre sme sa bavili. :D My sme boli cez ck Solvex.
opytam sa preco chces Bulharsko? ja osobne by som tam nesla ani keby mi zaplatili 😒 pokial maju deti alergie tak jednoznacne chorvatsko...my sme tam chodili uz ako male deti ked mal moj otec astmu, prave z toho dovodu ze jadranske more je "najzdravsie" a najcistejsie a pokial idete autom do sukromia tak dovolenka vas ako celu rodinu zo vsetkym moze vyjst aj do 1100,-eur..... my mame pochodene skor juzne chorvatsko nadol od Makarskej (Podgora, pol.Peljesac, gradac, Brac)...minuly rok sme skusili ale inu krajinu a to Zakynthos a tam bolo neskutocne !!!! urcite sa tam chceme este vratit....ale teda tam to stalo aj onieco viac euracov
ale zase ked si to porovnam so svagrinou co boli v Bulharsku tak oni dali za 10 dni 1400,- bez stravy a my na 12 dni len o 200,- viac a teda ci more, ci krajina to sa neda ani zrovnat...

asi by bolo najlepšie pogúgliť a pozrieť ponuku cestoviek, sledovať zľavové portály akcie, lastminute a pod.
Konkrétne ti tu asi nikto neporadí. Pre každého človeka totiž "nie veľmi drahé" znamená niečo iné a ponuky cestoviek sa stále menia.