icon

Poraďte destinácie pre rodinnú dovolenku v Albánsku

kamila189
Dnes o 18:23

Dobrý deň! Vie niekto poradí cestovku alebo destináciu do Albánska s malým dieťaťom a peknou plážou. Ideálne odlet z Košíc. Ďakujem!

anonym_fb5194
Dnes o 18:34

minuly rok sme boli cez Cedok

sissy27
Dnes o 19:59

@kamila189 pekne plaze su na juhu - Vlore, Sarande, Ksamil… najlepsie letiet na Kretu a odtial lodou. Albansko ma letisko v Tirane a odtial je to dlha streka busom, takze na to pozor pri vybere zajazdu. Blizko Tirany je letovisko Durres, ale tam o peknych plazach mozes snivat, este tak v Goleme.

kamila189
autor
Dnes o 20:12
@sissy27

@kamila189 pekne plaze su na juhu - Vlore, Sarande, Ksamil… najlepsie letiet na Kretu a odtial lodou. Albansko ma letisko v Tirane a odtial je to dlha streka busom, takze na to pozor pri vybere zajazdu. Blizko Tirany je letovisko Durres, ale tam o peknych plazach mozes snivat, este tak v Goleme.

@sissy27 ďakujem za radu. Preto sa pýtam, chcem sa radšej poradiť.

anonym_fb5194
Dnes o 20:25

My sme boli v Durres plaze su pekne pieskove, ale more nieco ako sever Talianska, nebolo priezracne ako na juhu Ksamil a pod

la_dolce_vita
Dnes o 20:53
@sissy27

@sissy27 Kreta je dost daleko, lepsie by bolo Korfu. Bola som tiez na juhu Albanska a nikdy viac.

sissy27
Dnes o 21:12
@la_dolce_vita

@sissy27 Kreta je dost daleko, lepsie by bolo Korfu. Bola som tiez na juhu Albanska a nikdy viac.

@la_dolce_vita dakujem za opravu, Korfu
@kamila189
Len obavam sa, ze cestovky to takto nerobia, to by sa dalo, keby ste isli na vlastnu past. Mozno skuste pozriet nieco ine ako Albansko, s lepsou dostupnostou, lebo fakt trmacat sa hodiny busom z letiska cez Albansko asi nechces.