icon

Poraďte kam ísť na dovolenku s 1,5 ročným dieťaťom

dadikus
4. dec 2019

ahojte chcela by som sa spýtať či nemáte nejaké typy na dovolenku alebo aj priamo destinácie kde by sme mohli ísť s našou 1,5ročnou dcérou.....ja by som rada niečo iné ako Egypt aj keď všetci ma prehovaraju že tam je to fajn pre deti. chcela by som ísť all inclusiv , varenia mám doma dosť od okolitých krajín ma odrádza hlavne to že cenovo sú na tom ešte drahšie ako Egypt za omnoho menší štandard a kvalitu tak ja neviem...skúste poradiť som v koncoch riešime to už asi dva mesiace a radi by sme využili nejakú zľavu ešte teraz. pekný večer

Strana
z2
engel76
9. jan 2020

@dadikus ja odporucam s malym dietatom Rhodos. Pokojne, ciste more. A dost all inclusive hotelov za dobre ceny. Napr. Lindos Princess, Princess Andriana ... autosedacky pre deticky maju pri pozicani auta.

smile31
9. jan 2020

@dadikus za mňa Španielsko 🖤boli sme s 2 ročným synom, bolo úžasne...malý nechcel ísť ani domov, boli sme v Benalmadene, je to na juhu Španielska kúsok od Malagy, síce kus drahšia dovolenka no za mňa najlepšia dovolenka na akej sme kedy boli...

schoki
9. jan 2020

@dadikus ahoj ked chcete letit z Nemecka,pocitam,ze tam budete aj zajazd kupovat.Odporucam pozret Tui,detske tyzdne. ( Club Tui) My sme boli tak na Feurtewentura a bolo super ako vsetko prisposobili detom a dopriali oddych rodicom.My sme tam boli este ako bezdetny -cestovka nas zabudla na to upozornit 😂ale aj tak mozem odporucit.

schoki
9. jan 2020

@dadikus Alebo pozri este ostrov Spiekeroog -Severne more -Nemecko.To je raj pre deti a totalny oddych pre dospelych.My sme tam boli uz 3 krat

janfranek
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2