icon

Poraďte pekné miesto v Chorvátsku

25. júl 2023

Viete mi poradiť. Chorvátske mestečko kde je pekná pláž obcerstvenia pekne centrum? Cca 8 hodín od západného Slovenska.. dakuje.

lubkovaandrejka
•
25. júl 2023

Ja odporucam Fažanu. Z BA to bolo cca 7h, velmi sa nam pacilo.

lubkovaandrejka
•
25. júl 2023
elia9
•
25. júl 2023

@lubkovaandrejka jeej práve sa tam chystáme, teším sa

lubkovaandrejka
•
25. júl 2023

@elia9 tak si uzite,bolo tam krasne 🙂 kde budete ubytovani?

85miska
•
25. júl 2023

Ostrov Krk mesto Krk. Boli sme tam 8x. Moji rodičia pokračujú v tradícii a už boli 14x tento rok. Ešte aj v tom istom apartmáne 😂. Pekne pláže a krásne historické centrum aj nočný život. Úžasne reštaurácie. Podľa mňa v chorvatsku všade. Bola som aj v Tucepi aj Zadare len Zadar také pláže ma ako hneď pri chodníku a úzke.

autor
•
26. júl 2023

@85miska prosim vas známa sa chystá na krk.. sa dá tam blízkosti centra pri plazí ubytovať na na vlastnú päsť? Ci ponúkajú apartmány domáci. Dakujem

85miska
•
26. júl 2023

Stále keď prejdete cez most je tam obrovské odpočívadlo a sú tam na skútroch majitelia domov a majú cedule ze ponúkajú apartmány. My sme stále mali dopredu ubytko

elia9
•
Autor odpoveď zmazal
•
elia9
•
27. júl 2023

@lubkovaandrejka bi village center 🙂

mariynka
•
24. máj 2025
@85miska

Ostrov Krk mesto Krk. Boli sme tam 8x. Moji rodičia pokračujú v tradícii a už boli 14x tento rok. Ešte aj v tom istom apartmáne 😂. Pekne pláže a krásne historické centrum aj nočný život. Úžasne reštaurácie. Podľa mňa v chorvatsku všade. Bola som aj v Tucepi aj Zadare len Zadar také pláže ma ako hneď pri chodníku a úzke.

@85miska dobry den, plaz je pieskova? Voda tepla?