Poznáte dobrý hotel v Egypte v Tabe?
16. aug 2011
ahojte neviete mi poradiť dobrý hotel v Tabe, s takmer 2r dcerkou by sme išli, len sa trošku obávam aby nemala črevné potiaže....Niečo také lepšie, ale zas nie moc drahé 😅
Mövenpick Resort Taba alebo hilton urcite neulutujes... taba je v blizskosti izraelskych hranic a je nadherna.....
crevne potiaze mat nebude zakld ziadne limonady s ladom; zelenina surova, a ovocie...... inak v pohode.... nic nehrozi.. 😉
Odporucam sofitel aj movenpick je fajn, sofitel ma pekne detske ihrisko aj detsku skolku.... lekar bol v rezorte takze s tym by nemal byt problem. Hilton ma mensi bazen aj celkove okoli nie je az take posobive.

V Tabe som bola 2x v hoteli Sofitel, ktorý je nádherný.
S dcérkou - keď mala 2 roky, sme však boli v Hurghade. Do Taby by som nešla, z dôvodu veľkej vzdialenosti zdravotnej starostlivosti. To skôr Sharm el Sheik. Bohužiaľ sme boli svedkom infarktu jedného angličana, ktorému hotelový lekár nepomohol a najbližšia väčšia nemocnica je v Shrame.
V Hurghade (hotel Serenity Makadi Hights) sme mali v hoteli lekára, lekáreň aj malú lôžkovú "nemocnicu"