icon

Poznáte hotel The Grand Resort Hurghada?

evme0301
23. jan 2025

Ahojte, boli ste na dovolenke v Egypte v tomto hoteli?

ada_alica
•
23. jan 2025

@evme0301 nájdi si na FB skupinu Aktuálne v Egypte, nájdeš tam odpovede...

maca1984
•
23. jan 2025

Poznáme a nevybrali by sme si ho.
Pláž cez cestu a sesterský htl- čo je to najmenej. Pláž pre 3 htl. Parkujú tam lode.

michaela329
•
23. jan 2025

Boli sme tam pred 12 rokmi 😀 V Hoteli pri pláži, také normálne 3*-vtedy menej rušná časť Hurghadu. Pláž bola celkom fajn, krásna záhrada, ale už vtedy to bol starší hotel, ak neprešiel rekonštrukciou, bude to bieda.

nikoleta999
•
23. jan 2025

Ja som tam bola pred 10 rokmi a za mňa okrem bazénov nič moc ... more, ku ktorému sa chodilo cez sesterský hotel ma taktiež neoslovilo ... Strava tá istá dookola ... Ale tento rok mi tam bola kamoška a jej sa veľmi páčilo aj stravu očividne zmenili... Ale podľa mňa su aj krajšie rezorty. Tento hotel patrí podľa mňa už vyše 10 rokov z jeden najlacnejších, ak sa chce človek dostať za cca 500 euro na dovolenku ...

jaja20
•
23. jan 2025

Áno,boli sme, ale už v r.2018
Boli sme spokojní aj so stravou, aj s ubytovaním, má krásne bazény, pestré animačné programy a super drinky 🍹
Na pláž sa ide cez susedný hotel,ale vôbec nám to nevadilo. Pláž s pozvoľným vstupom do mora, jemný piesok. Lode boli skôr vo vedľajšej časti,tam,kde teraz postavili hotel GRAND palace. Kolegyňa bola a nepáčilo sa jej to.

evme0301
autor
•
23. jan 2025

Ďakujem všetkým za info. My sme nenároční na ubytko. Ide nám hlavne o more, pláž a aby bolo vhodné pre deti. Ani prejsť sa nám nerobí problém.

jaja20
•
23. jan 2025

@evme0301 Neviem, či som to nenapísala ako hotentot,ale kolegyni sa nepáčil ten Grand palace. Aj keď je 5*
Inak,pod lupou si nájdi recenziu od luciana896,ona tam tiež bola.
Ja mám odtiaľ krásne fotky,ale len v papierovej forme, lebo vtedajší mobil dávno doslúžil a notebook,v ktorom sme ich mali uložené, bohužiaľ tiež...

evme0301
autor
•
24. jan 2025

@jaja20 ďakujem

evme0301
autor
•
24. jan 2025

@jaja20 koľko ľudí, toľko chutí. Niekomu vadia aj neumyté okná z von. My chodíme kvôli moru, v takom teple nám aj tak veľmi nechutí a sme hlavne na ovocí. Paradoxne na all inclusive vždy schudneme🙂 aj hýbe sa človek vo vode viac. Nejde nám veľmi o luxusný a zlatom vyšívaný hotel, lebo tam viac-menej len spíme. Zakaždým ale ideme na iné miesto a hotel. Ale Egypt nepoznám. Nemali ste zdravotné problémy? Myslím zažíva nie, hnačky a tak. Brali ste niečo?

jaja20
•
24. jan 2025

@evme0301 Nebolo nám nič. Manžel kúpil pre istotu Antinal, ktorý každému odporúčal náš delegát,ale nepotrebovali sme ho.
Výhodou je, že priamo pred vchodom do hotela je dlhá ulica s nákupnými možnosťami a promenáda.

anissee
•
25. mar 2025

@evme0301 Ahoj, idete sem nakoniec? my ano v auguste, tiez citam recenzie take 50 na 50 ale my sme tiwz nenarocni...uvidime

evme0301
autor
•
25. mar 2025

@anissee My ideme 30.júna, a už sa nevieme dočkať. Egypt vôbec nepoznáme, tak aj preto. Ja verím, že nám bude dobre, napriek tomu, že rôzne názory a recenzie som čítala. Rovnako na Egypťanov, ich mentalitu a správanie. Ale to je všade a vždy. Vždy môže mať niekto skúsenosti a názory iné.

anissee
•
25. mar 2025

@evme0301aj my ideme uplne 1.x potom daj info ako bolo...a prosim cvakni izbu aka bude...aj ja som na nich zvedava, ale ideme tiez hlavne kvoli oddychu moru a peknemu pocasiu a prostrediu...

evme0301
autor
•
26. mar 2025

@anissee Jasné.

evme0301
autor
•
17. jún 2025

Ahojte, tí čo ste boli v Grand resort Hurghada. Sú tam potrebné topánky do mora?

tatat
•
14. okt 2025

Skúsenosti s hotelom The Grand Hotel v Hurgade...boli ste niekto?

anissee
•
14. okt 2025
@evme0301

Ahojte, tí čo ste boli v Grand resort Hurghada. Sú tam potrebné topánky do mora?

@evme0301 nie netreba

anissee
•
14. okt 2025
@tatat

@tatat Ahoj boli sme v auguste boli sme spokojny

anissee
•
14. okt 2025
@tatat

@tatat prepac, boli sme v sesterskom hoteli v The Grand Resort ..