Pozor na parkovanie v Prímorsku!
Milan
@milanzethy neprijemne ,a kde si parkoval na tych miestach kde je pisane platene miesto?,ja stojim oproti mojmu hotelu ale na chodniku,tak dufam ze nebudem musiet nic take riesit,
a tiez som videl pred chvilou,2 auta zo svidnika octaviu a pasat tiez stal na chodniku
to sú pozemky mesta? ak áno tak krása takto odháňať turistov, všade vo svete sa toleruje turistom viac nakoľko prinášajú peniaze do krajiny... chcelo by to aspoň minimálne lepšiu informovanosť z ich strany, dávať k tomu letáky napríklad v ubytovacích zariadeniach vo svetových jazykoch alebo niečo podobné, nie surovo odtiahnúť
ale takto to robia uz roky co som si vsimol,a mne tiez povedal majitel hotela ze sa nieco zmenilo v parkovani len som mu velmi nerozumel ale ze uz aj on ma menej miest a musi za ne platit,a este som si vlastne vsimol sice az na 5 den co som tu ze nepocujem nikde hudbu z discoteky,tak neviem ci aj tie zrusili alebo co
@bg2014 Na chodníku by to nemalo vadiť ale radšej sa spytaj v hoteli ci je to OK.
My sme sa pred týždňom vrátili a problém sme nemali. V hoteli nás upozornili na parkovaciu politiku mesta. My sme si však dopredu zisťovali parkovanie priamo v hoteli.
Na ulici sú všetky miesta označené na vozovke v azbuke to sú miesta ktoré ma niekto rezervovane, náš hotel mal 4 miesta plus vlastne parkovisko za hotelom. Ak sme tam chceli parkovať potrebovali sme kartu od hotela ktorú sme si dali za čelné sklo. Bez tejto karty bude auto otiahnute. To je info z hotela.
@milanzethy tak majitel ma tam dal zaparkovat,tak nemalo by len vies cert nikdy nespi

Ahojte. Dnes sme mali peknú skúsenosť. Odtiahli nam auto v primorsku. Majú to označené len napisom na ceste. Musíte si zaplatiť 4lv / deň. Každý hotel má pár parkovacích miest ale musíte si za ne zaplatiť. Primorsko ma asi 3 free zóny ale sú väčšinou plne a sú od ruky okrem parkovaní v areáli miestnej školy. Tam som nebol. Neviem. Ak nemáte na ceste napis v azbuke môžte parkovať bezplatne. Ale také parkovanie nenájdete. Keď vás odtiahnu staví ísť na políciu..je to vždy s ich asistenciou a majú to poznačené. Platí sa 36lv za odtiahnutie a 3,6lv za hodinu co u nich auto stojí. Nevyhadate nič. Zaplatiť a hľadať miesto z ktorého vás neodtiahnu.