Pridajte tipy na dovolenku v septembri bez piesočnej pláže
Ahojte, koncom septembra by som chcela s partnerom ist na par dni k moru, taky predlzeny vikend, max 4 noci. Nemame deti, takze hladame nieco s plazou, ktora nie je piesocna ani pozvolna ale skor nieco na styl Capri, resp oblast, kde sa da z brehu skakat priamo do mora. Toto splna aj Chorvatsko ale moj partner ma voci Chorvatsku averziu 😀 Kedze chceme ist len na par dni, tak idealne ak by bolo blizko letisko, nech netravime vela casu presunmi. Ak mate nejake tipy, ktore by splnali nase poziadavky, tak si rada rozsirim obzory, zatial sme predbezne rozhodnuti pre Capri ale mozno existuje aj nieco menej preplnene. Chceli by sme ist v septembri/oktobri, zalezi od destinacie.
Cyprus , a este aj usetris za kavu a restiky a letis priamo z ba. Alebo vyskusajte Albansko
@martinmmartin v Albansku som uz bola 2x ale velmi nenadchlo. Mozno jedine cenami vo vnutrozemi 😀 Cyprus pozriem, vdaka za tip. Myslis nejaku konkretnu oblast? Ja som to doteraz registrovala skor ako rezortovu destinaciu
@martinmmartin v Albansku som uz bola 2x ale velmi nenadchlo. Mozno jedine cenami vo vnutrozemi 😀 Cyprus pozriem, vdaka za tip. Myslis nejaku konkretnu oblast? Ja som to doteraz registrovala skor ako rezortovu destinaciu
@anonym_autor pamatam
ze okolo paphosu bolo utesy na skakanie ale kukni si to radsej sama , nech nekecam
A je to skor airBnB destinacia ako rezortiva. Rezorty su viac v tureckej casti. V Greckej su anglansky expats , ano su tam hotely ale aj milion sukromnikov
@anonym_autor Malta - je rozlohou mala, rychle presuny, pocasie bude ideal sept/okt, lety z Ba aj Viedne, plaze piesocnate aj so skalnatymi utesmi...
alebo Cyprus a oblast Ayia Napa, su tam aj utesy na skakanie

Cyprus , a este aj usetris za kavu a restiky a letis priamo z ba. Alebo vyskusajte Albansko