Recenzie a skúsenosti s hotelom Club Tropicana, Tunisko
Ahojte,
Máte niekto osobnú skúsenosť, ako ste boli spokojni? Podľa recenzií neviem na čo sa pripraviť 😅 alebo chystá sa niekto?
Ďakujem za každú skúsenosť 😁
@miaka2 ahoj, bola si tam? My máme ist v lete, ale neviem podla recenzii co čakať..
@mivena
Ahoj, áno boli sme. Akoze tak nebola to až taká tragédia 😅 nvm aká si náročná. Izby a vybavenie celkovo staršie, ale na vyspatie a osprchovanie stačí. V jedálni sme nemali problem s dlhým čakaním, ale jedlo bolo viac menej rovnake, slabší výber nakoľko skoro všetko bolo stiplave (spagety,pizza tiez).zmrzlina žiadna. Pool bar dlhe čakanie, drinky miešajú ako sa im chce ale chutili, beach bar len dzus a cola (a pod). Detský bazén otvorený len asi 2 hod doobedu a 2 poobede. Inac bazény super. More za mňa veľké mínus- nvm ci sme to tak zle vystihli len my alebo to tak je stále (spina, bordel riasy) ak potrebuješ viac informácií v klude napis súkromne
Aj my sa chystame toto leto, mna by zaujimala celkova cistota v hoteli, v restike, ci sa dalo v pohode najst lehatko na plazi ake su tam moznosti nakupov v okoli, co tam v okoli pozriet 🙂 dakujem
Aj my sa chystame toto leto, mna by zaujimala celkova cistota v hoteli, v restike, ci sa dalo v pohode najst lehatko na plazi ake su tam moznosti nakupov v okoli, co tam v okoli pozriet 🙂 dakujem
@iba_ja aky termin idete? My od 11.7., stále mam trochu obavy, qle verim, ze všetko bude fajn.
@iba_ja dobry den,tak ako sa máte?my ideme v utorok,
@tinkaafilipko Dobry den, mame sa paradne 🙂 sice ked sme prisli, mysleli sme si ze najhorsia dovolenka, ale nesmiete sa dat odradit prvym dojmom :D my sme totiiz prisli do hotela okolo piatej rano a teda podla zmluvy mame izbu az od 14tej takze nas nechali na recepcii, deti spali na gauci..potom ze za 10 eur nam daju docasne izbu, a proste stale nejake vyjednavacky ale nakoniec sme dostali izbu nornalne 8:30. Ten cas sme zatial vyuzili na prezretie okolia a vsade pohariky, odpadky z noci tak sme sa zhrozili ze tu bude spina :D ale teda okolo 8 nabieha upratovacia cata a vsetko dava do poriadku, izby ciste, vacsinou stare, ale na to vyspanie staci, upratuju denne, raz sme dostali aj kvetinkovu vyzdobu 🙂 ludia mili, je tu miestni Alibaba ktory ponuka take kratke zabavne vyletiky, delegatka ponuka take skor poznavacie. Je tu bankomat, vyberat sa daju dinare, ale platime vsade eurami, akurat kartou sa da platit len v nedalekom suvenirshope (fakt na skok peso). Jeden obchodik je aj priamo v hoteli. Co sa tyka stravy tak kazdy den nejaka ryba, zelenina, salaty, dusene maso, vcera bolognske spagety..nie je vyber ako v 5* hoteli ale vzdy sa dobre najeme. Maju tu super cerveny melon a sardinky 🙂 ranajky su take slabsie co sa tyka vybery. Bazeny ciste, cez den stale nejaky animacny program a detske tobogany su bezpecne, decka by tam boli stale 🙂. S morom je to horsie, plavaju tu stale meduzy, decka ich chytaju do kyblika a hraju sa na plazi :D uz sme boli aj poprhleni ale do dna to prejde. V mori olava akoby trava-riasy. Je toho aj plna plaz- cize more tu vyuzivame fakt okrajovo. My odchadzame 7.8. Okolo 16tej. Kedy mate vy prichod? Ak by vas nieco zaujimalo kludne piste. Aa este som zabydla ze od 3.7. Je tu citelne viac ludi, takze su dlhsie rady na jedlo- zacala sezona
@iba_ja dobry den,tak ako sa máte?my ideme v utorok,
@tinkaafilipko tak sa tam asi stretneme, my letíme v sobotu o 21 z BA. Mam trosku strach, ale dufam, ze to bude v pohode aj s čistotou aj s jedlom..
@tinkaafilipko tak sa tam asi stretneme, my letíme v sobotu o 21 z BA. Mam trosku strach, ale dufam, ze to bude v pohode aj s čistotou aj s jedlom..
@mivena tak to tiez vystihnete nocne hodiny :( tak uvidite ci sa podari izba skor, verim ze ano. Ak idete s malymi detmi viem vam posunut plavacie vesty: 1 decathlon +1 nafukovacia. My ich nakoniec nevyuzijeme a nechce sa nam to vlacit naspat. Mozem pofotit. Ozaj a wifi je na recepcii, pri bazenoch a v amfiteatri. Na izbach a pri mori nie, my vyuzivame + eSIM
@mivena tak to tiez vystihnete nocne hodiny :( tak uvidite ci sa podari izba skor, verim ze ano. Ak idete s malymi detmi viem vam posunut plavacie vesty: 1 decathlon +1 nafukovacia. My ich nakoniec nevyuzijeme a nechce sa nam to vlacit naspat. Mozem pofotit. Ozaj a wifi je na recepcii, pri bazenoch a v amfiteatri. Na izbach a pri mori nie, my vyuzivame + eSIM
@iba_ja a izby su prosim vas ake? Celková cistota hotela? No v cestovné nám povedali, ze ked letíme takto v noci nám musia dať izbu.
@iba_ja a izby su prosim vas ake? Celková cistota hotela? No v cestovné nám povedali, ze ked letíme takto v noci nám musia dať izbu.
@mivena izby ciste len teda starsie nabytky aj kupelka. Aj delegatka nam vravela ze az od 14tej, ale teda dostali sme skor, len este nebol plny hotel, musite byt neodbytni 🙂

@miaka2 ahoj, bola si tam? My máme ist v lete, ale neviem podla recenzii co čakať..