icon

Rhodos - Ixia

sara2830
27. dec 2017

Ahojte,hľadam dovču,boli ste niekto na Ixii?Na fotkach sa mi veľmi páči a aj mala dobry ohlas no samozrejme sa nasli aj zle recenzie ako spina, bordel a nevhodná pre deti????Ďakujem,prípadne za foto👍

zuzkaluk
•
9. jan 2018

Ahoj. Priamo v Ixii sme neboli. Ubytovaní sme boli vo Faliraki. No boli sme na jednom z výletov v meste Rodos. Mimochodom je nádherné a určite sa oplatí vidieť. Je zapísané v UNESCO. Zlieva sa tam stredozemné a egejské more. Kým stredozemné je pokojné, egejské je búrlivé s veľkými vlnami. Hoci sme dosť dobrí plavci, mali sme problém sa v ňom udržať, ako nás vlny unášali. Vtedy som si povedala, že som sa dobre rozhodla, že sme nemali ubytovanie na tejto časti ostrova. Oplatí sa vidieť i Lindos, Tsambika beach, pláž Antonyho Quina. Toľko rýb v mori som nikde nevidela. Krása.

mirage
•
9. jan 2018

Boli sme priamo v Ixii, neuveritelne tam fuka a teda more ma obrovske vlny.Na pohlad nadhera, na kupanie nemozne.

jankaga
•
9. jan 2018

S detmi radsej chodte do Faliraki

sara2830
autor
•
9. jan 2018

Baby,ďakujem za postrehy,budem sa sustredit na Faliraki a Kolymbiu ale neviem ci najdem nieco v cene a aj slušné😕minulý rok pre mňa Zakynthos veľké sklamanie tak mam obavy ..este raz ďakujem

mirage
•
9. jan 2018

@sara2830 preco si bola sklamaná?

martinka13
•
9. jan 2018

Doporučujem hotel Lindos princess alebo Lindos imperial. Tento rok vyskúšame Amada Colossos. Vypada slušne tak uvidíme. Inak aj Peloponez je super pre deti.

mirage
•
9. jan 2018

@martinka13 mne sa plaz a more pri Lindos P bohvieako nepacili ..

babulka82
•
9. jan 2018

Ixia je pekna ale dost vetrisko a nonstop velke vlny uplne nevhodne pre deti.Skor Faliraky alebo ja som bola priamo v meste Rhodos.

martinka13
•
9. jan 2018

No kazdemu ako vyhovuje. Mne pláž aj more vyhovuje. Skôr by mi vadil vietor a vlny.... Ale kazdemu podľa gusta 😊

sara2830
autor
•
9. jan 2018

@mirage 4hviezdičky a velmi ,velmi slabe AI,no to by ma az tak nemrzelo ale tá špina a bordel,smeti vsade na pláži a aj v mori,prve 3 dni som bola tak znechutena ,skoro som sa rozplakala ale mozno záleží od oblasti,boli sme v Laganas

sara2830
autor
•
9. jan 2018

Uz viem termin celozavodky a teraz pozeram ze sa vmestime aj do Mallorky😉👍tak ta asi zvíťazí,boli sme uz 3krat , vzdy inde a boli sme spokojni