icon

Rimini a Ravenna s deťmi

22. jún 2025

Prosim vas kto ma skusenost s pobytom v Ravene, Rimini ? Ako to tam funguje s plazou. Chceme sa ubytovat v nejakom kempe v chatke, domceku alebo apartmane pri plazi. Este sme nic nenasli. Ale citala som ze pri Bibione si nemozte len tak hocikde rozprestriet deku a stan. Ze si musite kupit lehatko. My osobne nemame radi lehatka lebo s detmi je to komplikovane a maly 10 mesacny radsej bude na deke v stane nez na lehatku.. tiez tam nebudeme cely den ale tak max 2 hodiny a potom prec. Ak mate akekolvek skusenosti s hocicim dakujem za radu.

sorciera24
•
22. jún 2025

vsade po tom popreží od Bibione az po Rimini su hlavne platene pláže (teda, že si kupis lehatko),a le každá čast má aj volné pláže (spiaggia libera - treba hladat na mape) a tam si možes priamo pri mori rozlozit svoj slnešník, polostan, lehatko, deky, my aj bazenik svoj sme nosili...vsetko....odporucam s takym malym Lignano Sabbiadoro, má viac takých volných pláží....my sme tam boli 9krat od malinkych detí až po velke a vyslovene sme hladali ubytko pri týchto volných plážach (len sa obávam, že tento rok je už dosť neskoro hladať ubytko na leto), aj ked možno cosi zozeniete

marianarem
•
22. jún 2025

Bola som viackrat v Rimini. Je zaujimave letiet nad touto oblastou, aj z lietadla vidiet slnecniky od nevidim do nevidim. Hocikde si deku urcite nerozprestries, isla by som asi radaej do inej oblasti.

autor
•
23. jún 2025

@sorciera24 ahoj dakujem pekne za rady, preco myslis ze tento rok je problem zohnat uz ubytko na leto?

sorciera24
•
23. jún 2025

lebo je jun....najlepsie ubytka su vybookovane, možno este na jul, ale august isto nie (to maju Taliani dovolenky - to neodporucam ist).....však popozerajte agentury, co maju este dostupne