Rodinný výlet do Palerma - poraďte detské ihriská, kútiky a reštaurácie
Ahojte, ideme na jar par dni do Palerma, s detmi (5&7). Mate nejake tipy na detske ihriska, kutiky v restikach a podobne? Pamiatky a podobne mam nastudovane len nejake tipy pre deti tazko najst… jeden den stravime urcite na plazi Mondello.. Ak mate tip aj na dobry Airbnb, napiste. Dakujem
@anonym_autor pripnem sa ak môžem.
Bola som rozhodnutá kúpiť letenky na jar. Do piatej dospelej dcéry má začal odhovárať tak som zatiaľ nekúpila nič. Údajne je tam všetko špinavé.tak neviem
@anonym_cfb273
Mas pravdu velmi orajdane mesto, mne to az tak nevadilo len ma to prekvapilo vedlajsie ulice v starom meste ako dakde v osade.
@anonym_cfb273
Mas pravdu velmi orajdane mesto, mne to az tak nevadilo len ma to prekvapilo vedlajsie ulice v starom meste ako dakde v osade.
@anonym_f986e3 máš pravdu, ale stojí zato, bola som viac x ale nie s deťmi
muz bol minuly rok a povedal jednu jedinu vec, hlavne ulice fajn, ale do vedlajsich (menej hlucnych ulic) by vecer ani ako chlap nevkrocil. osarpane, skarede, znicene, nikdy nevies, koho tam stretnes.....
detske ihriska pozri na openstreetmap, tam su vsetky nakreslene a potom podla google auticka by som pozrela, ako vyzeraju v realite

@anonym_autor pripnem sa ak môžem.
Bola som rozhodnutá kúpiť letenky na jar. Do piatej dospelej dcéry má začal odhovárať tak som zatiaľ nekúpila nič. Údajne je tam všetko špinavé.tak neviem