Royal Holiday Palace: Aké sú vaše skúsenosti a recenzie?
Ahojte , v Septembri letime do Turecka.
Royal Holiday Palace , citala som same dobre recenzie .
A dnes len tak zase pozeram ,a same zle citam 😵💫
Az som sa zlakla .Vraj ladova voda v bazene , vela ich zvracalo , az som sa zlakla 😱😱😱 boli ste niekto ?
Viete nejake recenzie dat ?
Dakujem
co teraz riesis hluposti. mas to zaplatene, tak sa iba vytesuj. more bude teple, tak v bazene si aspon oplachnes nohy 😉
hlavne kasli uz teraz na recenzie
@frflos_nespokojny 😅😅 si zlaty/a dakujem …hej mas pravdu , tiez som tak myslela sak more bude po lete isto teple …oh vela penazi to bolo (samozivitel s dietatom ) tak stresujem😵💫😵💫
@anonym_autor daj si dva deci vinka a bude dobre 😉🍹
Ahoj, nebola som v tomto hoteli, ale koncom augusta som bola tiež v Turecku, vonku 40°C, more také teplé, že sa človek ani neschladil, 2 bazény s teplou vodou, našťastie ďalší s trochu studenšou. Už som chodila len do toho.
@anonym_autor daj si dva deci vinka a bude dobre 😉🍹
@anonym_5eee72 😊😊
Ak je to 5☆ hotel, nemas sa coho obavat. Boli sme 6x v roznych 5☆, jeden lepsi ako druhy.
My sme tam boli davnejsie a nam sa velmi pacilo. Hlavne pre deti je to tam super.

hlavne kasli uz teraz na recenzie