icon

S polročným dieťatkom do Tatier

jane0123
7. júl 2013

Ahojte, boli ste niektora z vas na par dni vo Vysokych Tatrach s polrocnym babatkom? da sa to zvladnut? su mozne tury aj s kocikom, ak anpo kde? resp ako ste chodili na tury?
mi mame jednu klokanku chicco, ale mala v nej tak zvlastne sedi, je naklonena moc dopredu, neviem si ju lepsie pritiahnut k sebe a tlaci jej to dole aj stehienka, tak s tou sa asi na tury velmi neda ist.

norcima
7. júl 2013

Isto je vela miest v Tatrach, kde sa da ist aj s babatkom 🙂 . Isto Strbske pleso, Popradske pleso po asfaltke, Hrebienok... http://babetko.rodinka.sk/zo-zivota/dovolenky-s...
Ako sa naklana do predu? Dieta ma byt otocene k tebe tvarou... No klokanku by som neodporucala, dieta tam je v nespravnej polohe. Lepsi je ergonosic alebo manduca, kde je zadocek nizsie ako kolienka dietata, vaha je pekne rozlozena
http://poradnaorl.webnode.sk/co-je-to-ergonomic...

terezka1947
7. júl 2013

@jane0123 my sme boli prvykrat so 7mesacnym v Tatranskej Lomnici.....bol v kociari,dalo sa dobre poprechadzat-je tam strasne vela chodnikov a potom sme sli autom na strbske,takze tiez super pre kociar...nosic sme sice mali,ale nechcel v nom sediet a tak sme sa rozhodli pre kociar...no a odvtedy sme v tych miestch boli uz parkrat,aj teraz v lete sa chystame do Lomnice a odtial kratsie vylety...tury-uvidime,aj keby nie....aj tak sa da uzit si Tatry aspon na take prechadzky 😉

katche
7. júl 2013

my sa chystame do Tatier v septembri a to bude mat mala 6 mesiacov 🙂 zoberieme kocik aj satku a uz teraz sa tesim, ako si to tam pochodime

vivusika
7. júl 2013

My sme boli prvý krát v Tatrách s malým, keď mal šesť mesiacov a úplná pohodička... pochodili sme Štrbské pleso, Popradské pleso, z Hrebienka sa dá ísť s kočíkom aj na Reinerovu chatu, zo Starej Lesnej je pekná prechádzka do Tatranskej Lomnice...

raszuz
7. júl 2013

@jane0123 my sme boli na lyžovačke, keď mal malý 8 mesiacov, bývali sme v T Zruboch, odtiaľ je pekná prechádzka do Smokovca a v pohode sme zvládli s kočárom aj pobyt pod svahmi, teraz sa chystáme v októbri, nehovorím, že budeme chodiť na túry (ja nie som moc turistična 🙂 ), ale máme v pláne elinou chodiť na výlety a kde sa dá ísť po ceste tak tam zrejme vybehneme aj pešibusom, poprípade autom ...

grettka
7. júl 2013
monipeti
7. júl 2013

My sme boli minuly rok tyzden v Tatrach ked mal maly necelych 7 mesiacov. Bolo perfektne. Vela sa da pochodit aj kocikom...co uz pisali mamicky vyssie. Klokanku urcite nepouzivaj...lepsi je ergonomicky nosic. My mame Ergo baby, s nim sme pochodili lahsie tury, kam kocik nemohol...drobec mi v nom aj spinkaval. Tento rok ideme znova, tentokrat uz s turistickym nosicom na chrbat, ale Ergo urcite pribalim tiez 😉

zezu1
Autor odpoveď zmazal
lucass81
Odpoveď bola odstránená