icon

Skúsenosti s jazykovými pobytmi na Malte pre deti

ljmmm
28. mar 2026

Ahojte boli Vase decka cez letne prazdniny na jazykovom pobyte na Malte, v Taliansku, UK? Budem vdacna za konkretne skusenosti. Dcera ma 11 rokov

anonym_558309
28. mar 2026

To fakt pustite s kadekym 11 ročne deti do inej krajiny bez vás, rodičov? Ty sa vôbec nebojis, že tam bude nejak úchop pri nich? Ani náhodou by som to dieťaťu neurobila. A vieš, nerobím paniku kop. Tu v okolí poznám 3 prípady, dokonca vo veľmi dôveryhodných inštitúciách. A taký "hit" bol dieťa 5 ročne na lyžiarskom krúžku. Inštruktor...

anonym_453e85
1. máj 2026
@anonym_558309

To fakt pustite s kadekym 11 ročne deti do inej krajiny bez vás, rodičov? Ty sa vôbec nebojis, že tam bude nejak úchop pri nich? Ani náhodou by som to dieťaťu neurobila. A vieš, nerobím paniku kop. Tu v okolí poznám 3 prípady, dokonca vo veľmi dôveryhodných inštitúciách. A taký "hit" bol dieťa 5 ročne na lyžiarskom krúžku. Inštruktor...

@anonym_558309 Dieťa ti s najväčšou pravdepodobnosťou znásilní brat, bratranec, otec alebo tvoj bff ... nechcem robiť paniku ale poznám 5 prípadov, kde to tak bolo... rodina...

anonym_558309
1. máj 2026
@anonym_453e85

@anonym_558309 Dieťa ti s najväčšou pravdepodobnosťou znásilní brat, bratranec, otec alebo tvoj bff ... nechcem robiť paniku ale poznám 5 prípadov, kde to tak bolo... rodina...

@anonym_453e85
Lyžiarsky inštruktor, vedúci v tábore, a takýto pobyt je hotový raj pre takýchto kretenov. V rodine mám prehľad a vzhľadom k diaľke minimálny kontakt. Môja bff je rozvedená. Muž žiadnych bff nemá. Takže tu zrovna ja mám jasno. Nevyvraciam vôbec tvoje tvrdenia, sú reálne. No ja rada obmedzim aj tie vonkajšie možnosti ako sa len dá.