Skúsenosti s Tatralandiou
Ahoj, chcem sa spytat ci bol niekto v tatalandii a ake ma skusenosti, pripadne ako to funguje. Na ich stranke toho maju popisane dost, ale stracam sa v tom....
je tam uplne super!!!! my tam chodime casto cela rodinka, v lete sme mali permanentky, takze sme si uzili vsetky mozne vyhody. maju uzasny saunovy svet, vonk. aj vnut. bazeny, decka sa vzdy velmi tesia, ked tam ideme. maju tam cisto, dobra strava...vnutri teplucko 🙂 len odporucam 😀
dakujem za prispevky. A ubytovanie? Ja som premyslala o tom lentilkovom svete...... Aeste sa chcem spytat na vstupy: vstup do aquaparku je zaroven aj vstupom do keltskeho sveta alebo vsetko sa plati zvlasť?
@fufinko ubytovani sme tam este neboli, no maju tam take chatky, vyzeraju v poho, znami co tam byvali, tak chvalili. s tymi vstupmi je to podla momentalnej ponuky - teraz neviem, v lete bol vstup ktory platil vsade, my na permanentky sme mali vsetko v cene, cize deti mohli ist x-krat na kolotoc, na lodky, vlacik, mali prednost na toboganoch.....kukni na ich stranku, ci maju nejaku akciu teraz. ak nie, musis doplacat
Cez letne prazdniny je to tam hororove. Nikto by ma tam nedostal ani keby mi zaplatli. Milion ludi, syn sa na tobogany ani nedostal, hodinu by musel cakat na jedno smyknutie, v bazenoch sa ludia tlacili ako v autobuse. Otras. Chodime tam iba v zime podvecer, ked sme v blizkosti na lyzovacke. Vtedy je tam super.
Tiež sa mi to veľmi nepozdávalo,hlava na hlave ,tobogány bez šance,na vstup nekonečná rada...odporúčila by som skôr menšie aquaparky ,ktoré si však určite viacej užijete.
Zo stvorice: Besenova, Tatralandia, Poprad, Oravice, by som dala Tatralandiu az na posledne miesto. Najnaplnenejsia zo vsetkych, masovka na n-tu, nekonecne rady na tobogany ktore dokonale odradia, najmenej take "ludske". Je to skor o atrakciach nez aj o poplavani si.
Teraz tam vsak (Tatralandia) je lietanie v prude vzduchu http://www.superfly.sk/ , je to pre deti uz od 5r. sice poriadne draha vec na ktoru sa treba vopred prihlasit, zazitokje to vsak uplne jedinecny, ci uz pre dieta alebo dospleho...

Ano boli sme a boli sme veľmi spokojný, boli sme v lete, takže sme si užili vonkajšie aj vnútorné bazény. V prípade záujmu pošlem foto.