Skúsenosti so zdravotníctvom v Grécku. Aká je realita?
Tento rok sme si vybrali ako dovolenkovú destináciu Grécko, konkrétne Krétu.
Máme dve deti.
Čítala som o slabej úrovni gréckeho zdravotníctva.
Je to naozaj také tragické alebo máte aj dobré skúsenosti? Pri deťoch človek nikdy nevie kedy bude lekára potrebovať. Na dovolenku sa veľmi tešíme a veríme, že si ju užijeme.
@anonym_autor no lepšie ako na Slovensku😂
@anonym_6183dd tak to si ma potešila, vlastná skúsenosť?
Greci maju ovela viac doktorov na pocet obyvatelov ako my lebo ich do toho rodiny brutal tlacia.
Na Kréte som bola v nemocnici, už je to viac ako 10 rokov a starostlivosť úžasná. Absolútne na nič som sa nemohla sťažovať.
@anonym_6183dd tak to si ma potešila, vlastná skúsenosť?
@anonym_autor áno, za mňa všetko super, oveľa lepšie ako u nás. Nemusíš byť v strese
@anonym_autor Ak si spokojná so super úrovňou zdravotníctva na Slovensku, tak v Grécku budeš ešte spokojnejšia. 😄
Na Kréte som bola v nemocnici, už je to viac ako 10 rokov a starostlivosť úžasná. Absolútne na nič som sa nemohla sťažovať.
@mimi27712 Ďakujem za pozitívnu správu
@anonym_autor áno, za mňa všetko super, oveľa lepšie ako u nás. Nemusíš byť v strese
@anonym_6183dd Ďakujem.
@mimi27712 Bola si v štátnej alebo v súkromnej nemocnici?
@mimi27712 Bola si v štátnej alebo v súkromnej nemocnici?
@anonym_autor bola to súkromná, Creta Interclinic, najskôr som išla za doktorom ktorý bol v hoteli, ten ma zobral na takú jeho malú kliniku a potom ma previezli sem, všetko bolo automatické, nič som neplatila, všetko išlo z poistenia, myslím že sem vozia všetkých turistov.
Boli sme na pohotovosti na Krete aj na Korfu v statnej nemocnici - vsetko v poriadku, anglicky hovoriaci mily personal, vysvetlili, nasadili liecbu, vsetko ok…Grecko nie je rozvojova krajina😉

@anonym_autor no lepšie ako na Slovensku😂