icon

Španielsko aktuálne

mon1806
21. jún 2021

Prosím vás je tu niekto zo Španielska? Ako to tam vyzerá momentálne s covidom? V sobotu letíme na Mallorcu a som zvedavá ci tam vobev do letíme ci nebude spanielsko čierne nevie mi niekto povedať aká je tam situácia? Ďakujem

hettinka
•
Autor odpoveď zmazal
•
amelie2017
•
21. jún 2021

Na Malorke je malo pripadov, celkovo sa drzime okolo 4000 novych denne, co je na 46 milionov obyvatelov dobre cislo.

amelie2017
•
21. jún 2021

A akurat od soboty uz nebudu povinne ruska vonku.

tenerifka
•
21. jún 2021

Spanielsko je na tom super, aspoñ teda bude do 31.augusta, co bude potom ani srnka netusi, lebo covid nepozna hranice a nema logiku, ze jedna krajina je zelena a dalsia hned vedla nej cierna. Na Balearoch a na pevnine je leto hlavna sezona, na Kanarskych je najvyssia sezona v zime, tak dufam, ze sa budu drzat dobre cisla aj na jeseñ.

mon1806
autor
•
21. jún 2021

Ďakujem vám krásne 💕💕💕

mon1806
autor
•
23. jún 2021

A čo sa týka toho DELTA varianty covidu ako to vyzerá prosím vás??

veuska2
•
17. júl 2021

@mon1806 zdravím, boli ste na Mallorce, ako bolo? Tiež by sme mali ísť v auguste.

mon1806
autor
•
18. júl 2021

@veuska2 ahoj áno boli sme bolo UZAAAAASNE 🙂)) len no ja by som tam ostala aj mesiac, 😃 😃 😃 krásne plaze, ľudia super my sme vystihli čas kedy bolo malo ludi 2 júla už bol masaker podľa mňa strašne veľa ľudí tam bolo veľa prišlo už potom však začali prázdniny, ale my sme si to užili bolo bombovo naozaj 🙂

veuska2
•
19. júl 2021

@mon1806 och, nádhera 🥰 malý ako zvládol cestu lietadlom?

mon1806
autor
•
19. júl 2021

@veuska2 úplne v pohode tešil sa nie je to dlho 🙂

kvikina087
•
25. júl 2021

@amelie2017 Výsledky vyhľadávania pre slovo “Ach... Potešili ma tieto aktuálne info.... Mame odlietať o 2 týždne do almeria.... A už mi trocha zviera žalúdok co bude do vtedy.... Ci nebude Španielsko čierne.... Včera o tom hovorili v správach ako sa tam situácia zhoršila..... Len človek musí filtrovať... Už nevie co je ozaj pravda a co je zvelicene....”
Určite budem vďačná aj za ďalšie aktuálne info.

amelie2017
•
25. júl 2021

@kvikina087 ahoj, ano, strasne to tu vystrelilo, mavame tak 30 000 pozitivnych denne, ale co je plus, len malo umrti. Aj mne ma prist rodina teraz v stredu a potom v auguste a riadne nam stiska. Sprisnuju tu opatrenia, ale len v tom vyzname, ze zakazy nocneho vychadzania, obmedzenia skupin, napr. len 10 pri stole a pod. Ale nejake zatvarania zatial nehrozia.

tenerifka
•
25. júl 2021

@amelie2017
@kvikina087
ale nesprisñuju vsade, len v regionoch, kde su vysoke cisla. Ale kedze ma Spain zaockovanych prakticky 100% ludi nad 55-60 rokov,vsetci nakazeni maju len mierne priznaky alebo bezpriznakovi, kedze sa jedna o mladych ludi. Ak pisu 30 000 pozitivnych denne, skutocne cisla budu v stotisicoch, vacsinou to ludia ani netusia, resp.pri sopli sa nejdu testovat

kvikina087
•
25. júl 2021

@tenerifka @amelie2017 no duuuufam, že sa to už nebude moc zhoršovať.... Nejaké obmedzenia mierne mi nevadia.... Ideme s malými deťmi.... Takže naša dovolenka bude hlavne v mori a na plazi, v prírode a trochu v bazéne..... Takže na nejaké tlačený sa nechystáme.... Dovolenku som pred dvomi týždňami zaplatila, s myšlienkou že nič sa hádam výrazne nezmení.... Ale teda poviem, človek je z toho v neistote.

kvikina087
•
31. júl 2021

@tenerifka @amalie2017
Prosím ešte info ako je to s ruskami? Iba vo vnútri?

tenerifka
•
31. júl 2021

@kvikina087 ano, iba vnutri, a vonku na miestach, kde nemozes dodrzat odstup minimalne 1,5 metra. Ja u nas na ostrove vonku nenosim, ale ked som bola v Madride v centre, tak som si ho dala, lebo to je hlava na hlave

amelie2017
•
31. júl 2021

@kvikina087 vo vnutri stale a vonku, ak nemozes dodrzat odstup 1,5 m. Ale u nas to uz vonku nik nekontroluje, ale je pravda, ze vacsina ludi ich stale nosi. Prave tu mam sestru, a cuduju sa, kolko ludi vidia v rusku.