Stále drahé letenky
Baby, uz pár mesiacov striehnem na letenky ale stále su to riadne pálky 😃 nieco sa april a september, bud neviem hľadaťx alebo naozaj tie ceny su take? Žiadna exotika klasický výlet-dovolenka 🤦♀️🤷🏻♀️😃
@tyrkysova_kobyla ja som to skusala cez inkognito rezim,potom aj cez dalsie mobili,tablety a cena bola stale na chlp rovnaka
@lenny307 kvoli cookies sa umelo navysuje cena. Milan bez mapy to tu pekne zhrnul: https://www.tiktok.com/@milan_bezmapy/video/720...
ak hladas na leto k moru, tak tam nikdy nebyvaju extremne lacne. ale vo vseobecnosti treba pouzit nejaky vyhladavac typu google flights, sky scanner a pod
@iloveme Ja tiež striehnem na Mallorcu ale v septembrovom termíne a zatiaľ sa to veľmi nehýbe smerom dole. Tak som zvedavá. Prvotne sme chceli ísť už teraz v máji a to mi dávalo letenky začiatkom februára v skvelej cene. Dúfam, že aj na ten september sa mi podarí niečo chytiť. Tiež som fixovaná na určité termíny kvôli mojej práci.
Cez kiwi pozeram 🙂 vzdy najdem niekde za par euro precestovala som tak celu europu

Ja som kupovala na malorcu na 8dni ryanair jun za 108 na osobu a zatial su zhruba v rovnakej cene stale tie letenky