Stojí návšteva ZOO v Nyíregyháze za to?
Ahojte, chcem sa spýtať boli ste tam, aké to tam je, stojí to za to navstivit? Rozmýšľam nad tým.
A ešte ma zaujíma či ste išli na otočku, alebo ste tam prespali na jednu noc? Ak áno v ktorom hoteli?
@anonym_autor my sme isli na 2 noci. Jeden den kupalisko a druhy zoo. Vsade sme boli cely den a bolo to skvele. Urcite este pojdeme. Teraz tam urobili aj taky "zimny svet", ci ako to nazvat. Pozri si socialne siete, ako instagram, fb tej zoo. Uvidis
@sweet20 A v ktorom hoteli ste boli ubytovaný?
@sweet20 A v ktorom hoteli ste boli ubytovaný?
@anonym_autor https://maps.app.goo.gl/v8Mjmtsb5zzPafoq6?g_st=ac
@anonym_autor https://maps.app.goo.gl/v8Mjmtsb5zzPafoq6?g_st=ac
@sweet20 Ďakujem, za koľko ste to celé prešli, myslím zoo?
Zoo je super, na cely den, takze si pripocitaj cestu, budete uchodeni
@eeffka No rozmýšľam že ubytovať tam na jednu noc.
My sme isli z kosic, cize sme tam boli celkom rychlo, pred 9 tou sme tam prisli. Boli sme do vecera, sli sme na hotel a dalsi den sme boli v aquaparku a potom tiez ku veceru sme sli domov
Určite sa tam oplatí ísť. Celá zoo a kúpalisko (je aj vonkajšie bazénové spolu so vstupom do vnutorneho aquaparku) a vedľa aj prírodné pri jazere sú blízko seba, a celé okolie je príjemné, my sme tam našli veľmi veľa ihrísk od výmyslu sveta pre deti. Za mňa kľudne aj dva, tri dni. Ubytko poradiť neviem, lebo sme boli na otočku, ale odvtedy ma to škrie, lebo je to miesto kľudne aj na viacdnovu návštevu.
@sweet20 Ďakujem, za koľko ste to celé prešli, myslím zoo?
@anonym_autor minuly rok sme do zoo vosli pred 10 a vysli na zaver a nemali sme ani vsetko prejdene
@anonym_autor minuly rok sme do zoo vosli pred 10 a vysli na zaver a nemali sme ani vsetko prejdene
@petulda333 presne , my sme si vybrali najprv to co nas najviac zaujimalo a take ako kone a pod sme mozno aj vynechali. Ale uz neppamatam
@anonym_autor urcite ano, my sme tam boli od 9h do 17h 😁...da sa aj na otocku, ked to zvladnete
@anonym_autor chod do parlamentu, tam je Zoo za tvoje dane, sviňa za opicou a naopak...
Ďakujem za odpovede, pôjdeme tam určite.

@anonym_autor my sme isli na 2 noci. Jeden den kupalisko a druhy zoo. Vsade sme boli cely den a bolo to skvele. Urcite este pojdeme. Teraz tam urobili aj taky "zimny svet", ci ako to nazvat. Pozri si socialne siete, ako instagram, fb tej zoo. Uvidis