Stojí za to navštíviť Caminito del Rey s deťmi?
Ahojte, bol už niekto na Caminito del Rey v Andalúzii ? Aké máte skúsenosti ?
Z toho, čo som vygooglila som pochopila, že vstup je iba na severe (Acceso Norte), takže sa ide na juh do Álory) a prešla som si tú trasu cez google maps a podľa toho je väčšina cesty proste len prechádzka lesom... Koľko je tam teda tých úžasných výhľadov vlastne ? Koľko sa asi ide po tých zavesených horských chodníkoch ? Niekde uvádzajú, že má trip 3 km, inde že 7 alebo 8. Išli by sme s deťmi, jedno pri dlhších prechádzkach dosť protestuje... Oplatí sa tam ísť ?
S takym, co protestuje urcite nie. Je to jednosmerne. Je to na min 4h. V teple s helmou na hlave, ludia si to chcu vychutnat a nie sa tam obchadzat s vreatiacim unudenym dietatom. Vek deti si zisti. Male som tam veru nevidela.
oplati sa navstivit. ale deti musia mať nad 8 rokov. kontroluju to. aspon zvykli kontrolovať.

@anonym_autor ahoj, ja som tam nebola a tiež som zvedavá na reakcie, len teda tam treba dopredu kúpiť lístky, čo som pozerala, vyzerá, že "obyčajné" sú až do júla vybookované, jedine sa dajú dostať so sprievodcom (drahšie) a teda deti do 8r. tam ísť ani nemôžu