Štúrovo - kúpalisko Vadaš. Poradíte ubytovanie?
Dakujem za vase skusenosti 🙂
@aduskalac ahoj,ak by ste mali záujem-voľný termín od 29.06.do 6.7. 2015,cena 7-9 e na os. Záleží podľa počtu osôb. Max kapacita je 5 a 6 osôb,sú to 2 samostatne domčeky,s vlastným dvorom,preliezky pre deti,smykacka,pieskovisko,grilovanie,parkovanie vo dvore,cca 5 min na kúpno.ak by ste chcela,pošlem fotky.
mám problém sa ubytovať v štúrove na 3 noci, ak by ste niekto o niečom vedeli, dajte info 2x dospelý 2x dieťa od 2.7 - 5.7. Môže byť mimo areálu.
Ďakujem ......
neviete poradit ubytko na 3 noci..od 16.7. v Sturove? nemusi byt priamo v areali...aj nejaky penzion...je nas 4 osoby...co hladam, vsetko len na 1tyzden chcu..menej noci niee...
my ked sme chceli na menej ako týžden, išli sme do Šport hotelu. Je to lacné a skromné ubytovanie, ale na prespanie nám to stačilo,..
Prosim Vas keby sme cestovali vlakom, ako daleko je Vadaš od žel. stanice? Da sa to pesi?
Ahojte, poradite prosim ubutko, privát pre jednu rodinu, bez dalsich cudzich ludi, s dvorom, vonkajsim bazenom. Diky.
@leapea dobry vecer bola by ste taka dobra a dala znovu ten link nejde mi otvorit a zhaname ubytko v areali kupaliska vadas. dakujem
ahojte planujeme ist do sturova chceli by sme ist v strede jula je tu niejaky ubytovatel ktory ms volny termin pre 3dospele osoby a 1dieta 3r bez naroku na lozko. popripade by ste niekto vedeli poradit ubytko v areali Vadasu?
http://www.ubytovanienaslovensku.eu/ubytovanie-...
Volajte 0905 897266 Rekreačné ubytovanie v Štúrove
@jaro333 ubytovanie nieje v areali Vadašu chcem sa spytat ci v cena za chatu / domcek je aj vstup do termalka?
@jaro333 dakujem uz som nasla chatj v areali za tu cenj aj zo vstupom v cene 🙂

@majka35 chcem sa spytat tie 2domceky su na jendom pozemku a ten bazen je spolocny ci kazdy dom ma jeden bazen?lebo rozmyslame ze pojdeme len jeden je uz rezervovany takze ked budeme my v jednom a v druhom cudzi ludia bazen sa pouziva spolocne?dakujem