Tatry sú vyrúbané a zastavané. Páčia sa vám?
Ahojte,neviem,ci sa to takto moze,ale sme zufali...byvam vo Vysokych Tatrach,takze tu s malym travim na prechadzkach vela casu.z roka na rok su veci horsie,rube sa,aj zdravy les,tazi drevo,vsade traktory a nekonecna vystavba.z nasho narodneho parku sa stavia sukromny lunapark,ktory ircitej financnej skupine velmi dobre vynasa.vsetko sa robi potichu,bez medializacie.v plane je dalsia lanovka z Tatranskej Lomnice na start,ano,uz tretia.aby sa cez Vianoce necakalo v rade.idu sa rubat dalsie plochy,stavat parkoviska.a my vsetci budeme chodit na dovolenky s detmi do predrazeneho rubaniska.
Je mi z toho naozaj smutno a vobec mi to nie je jedno,ze peniaze rozhoduju nad nasou volou,prirodou,zvieratami,rastlinami. Prosim vas o podpis do online peticie,neviem,ci sa to takto smie,ale prosim adminov,aby to aspon na chvilu nechali....dakujem!
@ciernysokol
To je smutne ...a ktorá finančná skupina to vyrubuje a stavia....?
@pieksamaki J&T 😡 A bohuzial aj inde na Slovensku obrovska tazba a vyvoz dreva.zacina to byt neunosne a predpokladaju sa dalsie protesty,vadi to uz strasne vela ludom. Este pred 5 timi rokmi to nebolo ako teraz.
@ciernysokol
Aha..verím ti..a čo môže obyčajný človek smrteľník voči nim urobiť?
Podľa mňa nic...len sa pozerať...vieme ako to chodí.aj ja som si všimla zvýšenú ťažbu dreva v regióne malé Karpaty...

hm, ten čo to stavia sa na celú petíciu zvysoka .... Nebude to brať vôbec do úvahy. Je to smutné, ale na Sk úplne bežné...