Tipy na 5-hviezdičkové hotely v Turecku
Ahojte, poprosím tip na 5* hotel v Turecku, ktorý nie je na samote, večer sa dá prejsť napríklad po promenáde alebo do mestečka. Ideálne 60km letiska, detské bazény šmykľavky nemusia byť vôbec. No mám 15 ročne dieťa tak ešte nemôžeme do hotela bez detí - iba nad 16🤷🏻♀️
@sia4444 no my tiez skoro spat,aby sme o 3.20 boli dole pripraveni na autobus,inac nas ide 50 ludi tymto rannym spojom.Ale tak dospia v buse,dospia v lietadle a aj v aute,tam tiez cesta domov 1.5hod.minimalne.A to este v meste na nakup,lebo doma neni nic tak ak prideme o 15tej budeme fakt dobry.
@anonym_d7df8e my tiež musíme dáko pred 6 z domu vyraziť....tak to vás ide veľa.....my už tiež dnes podojedame a prázdna chladnička🤣🤣 teraz sú všetci najviac hladný keď som už nevarila veľmi aby som zbytočne nevyhadzovala.
@anonym_d7df8e my tiež musíme dáko pred 6 z domu vyraziť....tak to vás ide veľa.....my už tiež dnes podojedame a prázdna chladnička🤣🤣 teraz sú všetci najviac hladný keď som už nevarila veľmi aby som zbytočne nevyhadzovala.
@sia4444 to tak vzdy byva ako naschval a ked je navarene,nikto nic nechce.

@anonym_d7df8e vždy beriem jeden prázdny a plný zatiaľ do neho vopcham aby sme nešli obvesany ako vianočný stromček....horšie to už bude na ceste domov. Dneska sme sa išli ešte potarat do mesta aby som malú unavila. Najhoršie ju bude zajtra ráno budiť ona je taký spachtos že spí do 10 .
@sia4444 no my tiez skoro spat,aby sme o 3.20 boli dole pripraveni na autobus,inac nas ide 50 ludi tymto rannym spojom.Ale tak dospia v buse,dospia v lietadle a aj v aute,tam tiez cesta domov 1.5hod.minimalne.A to este v meste na nakup,lebo doma neni nic tak ak prideme o 15tej budeme fakt dobry.