icon

Tipy na výlet do Ostrihomu

22. aug 2024

Dobrý deň,
viete mi nejaké miesta okrem Baziliky odporučiť, ktoré sa nachadzajú v Ostrihome?
Kaviarne aj reštiky, ktoré máte odskúšané…
Ďakujem 🙏🏼

katkaseiner
•
22. aug 2024

Restiku odporucam v Sturove - Sedliacky dvor... nebola som tam este ale chceli by sme ist... Je to taka restauracia ze tam s tebou rozpravaju ako v stredoveku. Pre niekoho to je mozno nezaujimave, ja by som raz vyskusala

lucia147852
•
22. aug 2024

@katkaseiner len tam treba rezerváciu dopredu ako sme minulý víkend zistili 🙈

lakebabe
•
22. aug 2024

Chod normálne do centra Ostrihomu, prejdi si historické centrum, pešiu zónu, veľa dobrých kaviarni a restik, aj fajn obchody s oblecenim, kúsok bazilika pešo. Vždy necháme auto v centre a pešo pochodime mesto. Vždy je tam co nove vyskúšať kde ist na kávu a jedlo.

limoncino
•
22. aug 2024

@katkaseiner ja som sa tam otočila. Mne to bolo nepríjemné, dcéra sa rovno rozplakala. Nevedela som, že ide o ten typ reštaurácie.

lakebabe
•
22. aug 2024

@limoncino inak na restika mi je vrcholné nesympaticka nechápem tu slávu okolo nej boli tam svagrovci sami uznali, že to bol otras stačilo mi par videí

lakebabe
•
22. aug 2024

Inak autorka ak budeš v Štúrove mat čas sadnite si k Dunaju do Kompa Caffe hneď vedľa Dunaja terasa miešané drinky, smiešne ceny a veľmi pekný vyhlad vedla promenády, príp aquapark v Ostrihome

zuzanaam
•
22. aug 2024

Neďaleko Ostrihomu je významné energetické miesto vrch Dobogokó. Pred pár rokmi, keď sme tam boli sa tam dalo aj prespať v jurte, ale neskúšali sme.

katkaseiner
•
22. aug 2024

@limoncino no veru treba na to byt pripraveny...my sa tiez uz davno odhodlavame...mozno 5 minut mi pride vtipnych a potom uz nie...neviem..

dettilv
•
22. aug 2024

Ja odporúčam pozrieť visehrad alebo Budapešť tiez nie je ďaleko.

lakebabe
•
23. aug 2024

@dettilv inak áno Vyšehrad je tiež veľmi pekný už keď sme v Ostrihome ideme aj tam , pekný welnes, hrad , aj dobre restiky

dettilv
•
23. aug 2024

@lakebabe áno, je to tak pekne. Teraz sa tam dá ísť aj loďou. Ide z ostrihomu myslím že každý piatok. Sú tam pekne miesta.

lakebabe
•
23. aug 2024

@dettilv aha to som nevedela to skúsim pozrieť mame radi tieto lodné výlety

dettilv
•
23. aug 2024

@lakebabe ja bývam kúsok. A narazila som na reklamu na FB že sa dá ísť aj súkromne loďou po Dunaji a nevyšlo to velamyslim. Keď chces pozriem to a preposlemich leták do správy

lakebabe
•
23. aug 2024

@dettilv ak nájdeš budem rada kľudne mi pošli