Tipy na výlety s deťmi na ostrove Pag
Ahojte ideme na dovolenku blizko ostrova Pag mate nejake typy na vylet aj s detmi 5 rokov, pekne plaze a nieco pre deti ako ihriska,nafukovace hrady
co je to blizko ostrova Pag? to moze byt aj pevnina oproti.
Ostrov Pag je velmi horuci, neviem si predstavit tam chodit s malymi detmi na nejake vylety, jedine sa kupat.
skakaci hrad je priamo v meste Pag na plazi Prosika v centre, je tam aj nejaka smykalka mimo mora do bazena, neviem, ci je funkcna este.
V meste je tiez mini ihrisko v pristave.
Ale v tychto teplotach mi to pride vsetko len nie rozumne sa vlacit po nejakych vyletoch.
my ideme na PAG, čo je tam? môžeme sa večer aspoň my manželia poprechádzať? je tam viac pláží kde sa môžeme s deťmi kúpať?
Je tam viac pláži, dá sa požičať vodný bicykel to je asi všetko 🤣, boli sme tri roky dozadu, nevidela som žiadne nafukovačky ani ihriská a herničky to tam podľa mňa nemajú
Je tam viac pláži, dá sa požičať vodný bicykel to je asi všetko 🤣, boli sme tri roky dozadu, nevidela som žiadne nafukovačky ani ihriská a herničky to tam podľa mňa nemajú
@zuzubb007 máme paddleboard, herničky nám už dáko netreba, je tam pokojné more? nefúka tam moc?
@zuzubb007 máme paddleboard, herničky nám už dáko netreba, je tam pokojné more? nefúka tam moc?
@bale1rinka áno je tam super more, my sme chodili na tri rôzne pláže, aby sme mali zmenu, nefúka tam podľa mňa vôbec, možno ak horšie počasie chytíte

@anonym_autor isli sme podla googlu, su tam krasne mini plaze kde nie je ani noha. Skakacie hrady a podobne som tam nezachytila...