icon

Tipy na výlety s deťmi na ostrove Pag

5. aug 2026

Ahojte ideme na dovolenku blizko ostrova Pag mate nejake typy na vylet aj s detmi 5 rokov, pekne plaze a nieco pre deti ako ihriska,nafukovace hrady

anonym_19bdb2
•
5. aug 2026

@anonym_autor isli sme podla googlu, su tam krasne mini plaze kde nie je ani noha. Skakacie hrady a podobne som tam nezachytila...

anonym_bd5e74
•
5. aug 2026

co je to blizko ostrova Pag? to moze byt aj pevnina oproti.
Ostrov Pag je velmi horuci, neviem si predstavit tam chodit s malymi detmi na nejake vylety, jedine sa kupat.
skakaci hrad je priamo v meste Pag na plazi Prosika v centre, je tam aj nejaka smykalka mimo mora do bazena, neviem, ci je funkcna este.
V meste je tiez mini ihrisko v pristave.
Ale v tychto teplotach mi to pride vsetko len nie rozumne sa vlacit po nejakych vyletoch.

bale1rinka
•
5. aug 2026

my ideme na PAG, čo je tam? môžeme sa večer aspoň my manželia poprechádzať? je tam viac pláží kde sa môžeme s deťmi kúpať?

zuzubb007
•
5. aug 2026

Je tam viac pláži, dá sa požičať vodný bicykel to je asi všetko 🤣, boli sme tri roky dozadu, nevidela som žiadne nafukovačky ani ihriská a herničky to tam podľa mňa nemajú

bale1rinka
•
6. aug 2026
@zuzubb007

Je tam viac pláži, dá sa požičať vodný bicykel to je asi všetko 🤣, boli sme tri roky dozadu, nevidela som žiadne nafukovačky ani ihriská a herničky to tam podľa mňa nemajú

@zuzubb007 máme paddleboard, herničky nám už dáko netreba, je tam pokojné more? nefúka tam moc?

zuzubb007
•
6. aug 2026
@bale1rinka

@zuzubb007 máme paddleboard, herničky nám už dáko netreba, je tam pokojné more? nefúka tam moc?

@bale1rinka áno je tam super more, my sme chodili na tri rôzne pláže, aby sme mali zmenu, nefúka tam podľa mňa vôbec, možno ak horšie počasie chytíte

milantuma
•
Autor odpoveď zmazal
•
milantuma
•
18. aug 2026

tu nájdete aj tipy na výlety na Pagu www.chorvatsko-mandre.eu