icon

Ubytovanie v Taliansku v domčeku, v bungalove s bazénom

evitka83
28. júl 2016

Ahojte maminky, chcela by som poprosit tip na dobru dovolenku pre rodinu s dvojrocnym dietatom v Taliansku? Urcite su tu maminky, ktore maju uz kadeco prelustrovane 😉 Hladame komornejsie ubytko, nehladam velke hotely s milionom ludi, nakolko animacne programy su pre nas zatial neaktualne a pojdeme aj so psikom. Viem, ze sa daju prenajat aj mensie domceky s malym bazenom, ale na strankach tipu booking, alebo trivago nic take nenajdem. Nejde mi o najnizsiu cenu, ide mi o klud a pohodlie. Idealne na severe talianska. Ak mate niekto tip, budem vdacna
dakujem a pekny den

lulu2
•
28. júl 2016

My sme teraz boli v Caorle, je to na severe Talianska, vilky Hemingway. Nevsimla som si ci tam mozu byt zvierata, ale bolo to prekrasne ubytovanie, neprepchate ludmi, 3 bazeny, 10 min.pesi na plaz. 5 min.supermarket, 10 min.do centra. Nam sa velmi pacilo.

jakubkoadamko
•
28. júl 2016

@evitka83 Neporadím ti úplne konkrétne, ale...🙂 my chodievame do Lignana, to má tri časti...tá najkľudnejšia (tam chodíme) je Riviera. V Lignane je aj psia pláž, ale tá je zas v tej najrušnejšej časti - v Sabbiadore. Nechodievame do domčekov s bazénov, ale do klasických apartmánových domov s bazénmi (napr. Rubin, Donatello, Althea). Chodievame cez www.agenziafriulia.com, ale ak si dáš do googla agenzia lignano, tak ti ich vyhodí oveľa viac.

kassiopea
•
29. júl 2016

Objednavat priamo cez talianske agentury, napr. agenziamc.com, poslat dotaz na ubytovanie o tom aku predstavu mate a nieco ponuknu, alebo priamo zavolat, vacsina agentur ma zamestnane aj slovenky, cesky a polky, takze nie je problem sa dohovorit.