Vianoce mimo Slovenska
Ahojte baby 🙂
S manželom sme sa včera rozhodli, že tohtoročné Vianoce nechceme byt doma, nakoľko mame za sebou ťažký rok, chceme si oddýchnuť, ja nechcem variť a on zase pendlovať po návštevách 😀 Naša dcérka bude mat vtedy 8 mesiacov.
Chcem sa opýtať, tie čo ste boli na Vianoce mimo, čo odporúčate, Londýn, Paríž ? Rozmýšľala som aj nad New Yorkom len sa trochu bojím toho letu kvôli malej. Alebo nejaká exotika ? Ďakujem za každý postreh skúsenejších matiek-cestovateliek 🙂
Ked nemate radi slnko a plaz, ani zimne hory tak jedine nejake mesto, ale co tam s malym babom na hotely a v meste kde je viacmenej zima?/Europa/ to uz su tie hory vo welness hotely ovela lepsie.
A pozor su deti ktore si let uzivaju a deti ktore ho cely prerevu.
Ja by som volila kanárske, super klíma ani zima ani teplo, letenky sa dajú zohnať lacno. Boli sme aj tenerife v zime aj Maldivy, ale s malým dieťaťom by som určite išla na kanárske. Lepšia klíma pre dieťa, kratší let. Tenerife je krásny ostrov plný kaktusov, príroda pekná....teda môj názor

@momoqui ale to tam asi máte rodinu však? Je tam krásna príroda a niektoré časti sú super. Ja som tam bola v 2009 skoro pol roka a nejak som sa omylom ocitla a aj bývala v dedinke kde bola silná Albánsko- talianska mafia, nemam najlepšie spomienky :(
Isto sa odvtedy veľa zmenilo a je to tam už bezpečnejšie 🙂