icon

Vietnam Melia Vinpearl

avenev
Dnes o 18:40

Ahojte, tie co ste boli Vietnam z Ba Melia Vinpearl odporucate tu 2 poschodovu vilu? V ck nam povedeli, ze ked sme rodina tak nas daju hore a dole automaticky pojde jeden cudzi par. Bolo to rusive?

martinmmartin
Dnes o 18:45

Kedy idete? Teraz vdaka vojne tam bude ludoprazdno takze si na recepcii dohodnes co chces

katarinaba
Dnes o 18:50
@martinmmartin

Kedy idete? Teraz vdaka vojne tam bude ludoprazdno takze si na recepcii dohodnes co chces

@martinmmartin prosim ta, si uplne mimo. Vietnam ide ako teple rozky. Navyse tento rok bude nova letecka spolocnost a lety uz budu cisto priame, bez medzipristatia ci technickej prestavke. Dokonca je mozna prva trieda.

katarinaba
Dnes o 18:54

@avenev Nebola som sice v tej poschodovej, ale je to ako v hoteli. Spolocny priestor je spolocny, izbu mate svoju na vlastnu kartu. Vsetko zalezi od toho, kto s vami na tej chatke bude. Viem, ze niektori sa stazovali na spolubyvajucich a delegati na stretnuti prosili ludi aby sa respektovali.
Ked sme boli prvy krat, mali sme mat horne poschodie. Na mieste nam dal prizemnu chatku a boli sme sami. Minuly rok aj na tento rok sme si kupili level, takze sme boli a budeme opat sami.

macka06
Dnes o 19:37

@avenev kedy sa chystáte? Ja tiež premýšľam cez jarné

katarinaba
Dnes o 19:56
@macka06

@macka06 ja prelom roka

avenev
autor
Dnes o 20:02
@macka06

@macka06 tiez bud jarne alebo zimne

veronkam88
Dnes o 20:42

@avenev ked sme boli minuly rok my sme prileteli v pondelok do stvrtka sme boli vo vilke sami a vo stvrtok dali dole cechov. Tento rok sme mali 3 vilky vedla seba nam dali dole 2 slovenky a brat mal rezervovane vo dvoch vilkach po 2 horne izby a dole nemali nikoho. Asi aj podla toho ako maju volne.

anonym_f08817
Dnes o 21:25
@martinmmartin

@martinmmartin prosím ťa netrep.