icon

Víkend v Poľsku

maajak
22. feb 2016

Ahojte,
boli ste niekto na vikendovy wellnes pobyt v PL? nejake tipy.. s jednym 3-rocnym dietatom. Minuly rok sme boli v Muszyne a boli sme velmi spokojni. Dakujem 🙂

drobcek26l
•
22. feb 2016

Manželov kolega nam chvalil hotel v polskom meste Wisla skuste to pozriet na googli vyzera to tam pekne uz neviem presny nazov hotela ale je to taky velky hotel hned mi to tam vybehlo

drobcek26l
•
22. feb 2016

Konkretne Hotel Golebiewsky, Aquapark Tropicana

evka4
•
22. feb 2016
gumkac19
•
23. feb 2016

a co tak Krynica?

zabkazelena007
•
23. feb 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

pekne welnessy su v polsku?

lydia302
•
23. feb 2016
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

Kolko to tam stoji cca?

kufrik
•
23. feb 2016

@zabkazelena007 te dva su uplne nove, a velmi blisko. ja som ne byla, ale moi rodicia ano , a je chvalili. 🙂 Teraz aj bude to lacnejse,ako na Slovensku

zabkazelena007
•
23. feb 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

@kufrik pomaly to zachvilu bude vsade lacnejsie ako na slovensku :(

kufrik
•
23. feb 2016

To je mozne,ale aj tak zyvot na slovenku je viac pokojny, aspon podla mna 🙂

maajak
autor
•
27. feb 2016

@evka4 pobyt rezervovany, dakujem..posielam srdiečko 🙂

evka4
•
28. feb 2016

@maajak prajem prijemny pobyt a potom daj vediet, ci sa ste boli spokojni 🙂

maajak
autor
•
13. mar 2016

@evka4 velke dakujem za ten tip. Dnes sme sa vratili a boli sme maximálne spokojní s hotelom, stravou, wellnesom. Boli sme aj na nedalekom zamku...V lete sa tam určite vrátime, aby sme splavili aj Dunajec, 😵