Výber najlepšej cestovnej agentúry pre dovolenku pri mori
Poradíte prosím cestovnú agentúru?
Plánujeme dovolenku pri mori-nikdy sme neboli,neleteli atd.
Žiadna vlastná strava,proste chceme oddychnut.
Rozmýšľame nad Španielskom,Tunisko...neviem.
Poradíte prosím co a ako?
Aká cestovnq agentura je top atď.
Ďakujem za rady.
Pol dna sme vyberali dovolenku,resp.len hotel do Turecka a to sme boli v 2 ck.Musite vediet aspon kam chcete ist a potom uz len do ck a hladat ten spravny hotel.
@anonym_autor zo slovenskych klasika najdrahsie Satur Hydrotour potom. Tip trave(seneca , koala)l kartago , globtour. V lete ideme s kartagom do tuniska
Aj cena do akej chcete ist,my sme mali max.rozpocet do 10tisic eur,za 2 izby.A kedy,kedze jul,august je najdrahsi.Aj tam sme boli limitovany,lebo celozavodna takze letime 14.jula.
záleží aj odkiaľ si, ako chceš cestovať, koľko na to chceš dať 😉
@biba_18 KE po prípade odlet Viedeň...len letecky.Kolko cenovo ...tak cca 4000-5000 € 3 dospelí a 1 dieťa 16 ročne.
@biba_18 KE po prípade odlet Viedeň...len letecky.Kolko cenovo ...tak cca 4000-5000 € 3 dospelí a 1 dieťa 16 ročne.
@anonym_autor nemate v meste ck??Pan sa nam naozaj dlho venoval.
takže ak košice, obehala by som všetky košické cestovky - v auparku, na alžbetinej, dajú ti katalogy, povyprávajú s tebou aké máš predstavy ... väčšina tých predajcov v cestovkách sú príčetní ľudia...
my sme chodili cez fifo, satur, koala, tip travel, kartago ...
Ideme t.r. cez Cedok, ma dobre referencie a meno, pre mna zaruka kvality a zaroven dobre ceny. Da sa letiet aj z Ke, my odtial tiez letime na Mallorcu. Vzdy vieme, co chceme a za kolko, vyhladame si to sami. Ale urcite je fajn ist fyzicky priamo do cestovky, ak si nevies rady. Len pozor, mozu mat tendenciu vas oklamat, co sa nam bohuzial stalo priamo v Sature. Kolegyni zasa zle poradili hotel, kedze su neplavci a plaz bola uplne nevhodna. Ale nechcem strasit.
pozri nie len CK.
aj cestovne agentury ako napr. Invia (ponuka zajazdy ostatanych CK na jednom mieste)
Ideme t.r. cez Cedok, ma dobre referencie a meno, pre mna zaruka kvality a zaroven dobre ceny. Da sa letiet aj z Ke, my odtial tiez letime na Mallorcu. Vzdy vieme, co chceme a za kolko, vyhladame si to sami. Ale urcite je fajn ist fyzicky priamo do cestovky, ak si nevies rady. Len pozor, mozu mat tendenciu vas oklamat, co sa nam bohuzial stalo priamo v Sature. Kolegyni zasa zle poradili hotel, kedze su neplavci a plaz bola uplne nevhodna. Ale nechcem strasit.
@la_dolce_vita ahoj kam letite ma malorku s cedokom z kosic?
@la_dolce_vita ahoj kam letite ma malorku s cedokom z kosic?
@slavomira236 Cala Vinas hotel Occidental.
je to hruza uz nevedia co si pytat, tie cestovky. Mne sa podarilo zohnat Turecko 2 dospeli a 2 deti za 4300. O rok to iste by nas vyslo vyse 5000, lebo starsia dcera uz pre cestovku nebude dieta ale dospela😨☹
@anonym_autor 16 rocne dieta je uz skoro vsade brane ako dospele 😨Takze si priprav sumu ako pre 4 dospelych
https://www.modrykonik.sk/group/7212/ tu má pani cestovnú agentúru, ona ti poradí, stači ju osloviť
@levandula247
Za mna Tui, hydrotour, satur a kartago. S nimi nebol nikdy problem. Co neodporucam je napr invia a tieto tretie strany.
@anonym_autor ale 16rocne je uz v hoteloch ako dospela osoba predsa
no 16 rocne dieta uz bude brane ako dospelak, to uz nebude ani pristelok, ale 3 ks dospelych

záleží aj odkiaľ si, ako chceš cestovať, koľko na to chceš dať 😉