icon

Zanzibar - Ktorú časť ostrova odporúčate?

maj2015
Včera o 18:21

Ahojte, bola z vas niektora prosim na Zanibare? Odporucate skor sever Nungwi alebo je fajn aj zvysok ostrova (ale zato odliv! ALE nizsia cena hotelov...) zaujima ma marec /april. Dakujem.

martinmmartin
Včera o 18:47

@maj2015 boli sme v aprili. Non stop lialo a z hotela sa nepohnes sama lebo sa tam fakt nepohnes

orisker
Včera o 19:22

Bol som v Nungwi v marci. Ale robil som si tripy po celom ostrove, na severe to bolo podľa mňa najvýhodnejšie.
Treba sa zariadiť podľa toho, aký si dovolenkár a aké činnosti preferuješ.
Môj subjektívny názor je, že na vodné aktivity je sever najlepší. Blízko je sandbank, aj Pemba. Ani na safari trip na pevnine nie je ďaleko.
Ak chceš, môžem Ti poslať kontakt na vynikajúceho (a lacného) sprievodcu.

maj2015
autor
Včera o 19:30
@martinmmartin

@maj2015 boli sme v aprili. Non stop lialo a z hotela sa nepohnes sama lebo sa tam fakt nepohnes

@orisker
@martinmmartin chcela by som Riu Jumbo, no je extra drahy pre rodinu s 2 pubertiakmi...

maj2015
autor
Včera o 19:31
@maj2015

@orisker
@martinmmartin chcela by som Riu Jumbo, no je extra drahy pre rodinu s 2 pubertiakmi...

@maj2015 mame radi akcnejsiu doolenku. Ale lenosime aj na lehatkach...

orisker
Autor odpoveď zmazal
orisker
Včera o 19:47
maj2015
autor
Včera o 19:53
@orisker

@orisker, Pane booože,.... náááádhera.....

martinmmartin
Včera o 21:10
@maj2015

@orisker, Pane booože,.... náááádhera.....

@maj2015 trosku prikraslena. Na plazach mas vzdy non stop otravnych predajcov (sukromne plaze neexistuju). Nieje mozne aby sa sama zena zakempila na deke na plazi a uzila si den podla seba. Furt bude niekto chodit s ponukou od goraliek po manzelstvo

orisker
Včera o 23:07
@martinmmartin

@maj2015 trosku prikraslena. Na plazach mas vzdy non stop otravnych predajcov (sukromne plaze neexistuju). Nieje mozne aby sa sama zena zakempila na deke na plazi a uzila si den podla seba. Furt bude niekto chodit s ponukou od goraliek po manzelstvo

@martinmmartin ,
ale áno, je to možné.
V rezorte bolo mnoho single európskych žien.
V hociktorom rezorte majú predajcovia vyhradený svoj kúsok pláže, kde sa môžu zdržiavať. Ostatné pláže s turistami strážia ozbrojení vojaci/policajti.
A nedovolia nijakému Masajovi, ani predavačovi vstúpiť medzi turistov. Ak si dovolenkár chce kúpiť nejaký suvenír, alebo si objednať napríklad masáž, jednoducho prekročí "demarkačnú líniu" a pozrie/kúpi si tovar. A potom sa jednoducho vráti na svoju stranu.