icon

Zničený kočík počas prepravy lietadlom

katkanova
24. apr 2013

chcela by som sa len podelit o skusenost a poradit inym mamickam - moj novy a drahy kocik som zobrala do lietadla so sebou len prvy a posledny krat, lebo som si vyzdvihla namiesto neho nefunkcny, zniceny vrak...sice sme spisali reklamaciu ale pani na reklamaciach ma rovno upozornila nech od toho nic zvlast necakam ... bucham si hlavu o stenu ze som nepocuvala inych a nevzala staru bugynu za par supov :(:(

Strana
z3
mirkave
24. apr 2013

Hned ako sme kupili dovolenku,tak som tu na konovi kupila sportak za 10 €.obalim ho do folie,odovzdam ako batozinu a uvidim,ci prezije.kocik je v super stave.ak ho znicia budem ziadat nahradu.neexistuje,aby som bola celu dovolenku bez kociku.ak sa nieco potentuje,tak sem napisem 🙂

miracle
24. apr 2013

@katkanova
Ja som lietala pravidelne a okrem natrhnutia vrecka sa nic nestalo...ale su kociare a kociare. Drzim palce, nech sa to cim skor vybavi

elen3
24. apr 2013

aj ja mam zle skusenost s Air Canada 😒 zobrala som si kocik, nesiel v batozine ale pri nastupovani do lietadla sme ho poskladany odovzdali a ked nam ho vylozili bol obuchany, roztrhnuta rucka, vpredu plastovy kryt zniceny a spinavy. vobec neviem ako s nim museli hadzat, aby sa tak ponicili. nastvalo ma to, bol drahy, starala som sa o neho, vzdy vycisteny, jemne som s nim narabala, vsetky mozne doplnky som si nan nakupila... druhy raz som kupila na let buginu, no aj pri nom roztrhli ten penovy obal na ruckach 😒

hexena
24. apr 2013

@katkanova my sme sa natahovali vyse roka ale nedali sme sa a nakoniec nam preplatili 50percent z ceny kocika, nevzdavat sa a nenechat sa odbit
bola to vsak ina spolocnost
kocik znackovy, kvalitny
bol odovzdany pri nastupe lietadla, dokopy este zviazany takym remencom na kufre....pri vystupe priniesli - a total nepouzity vrak (mam pocit, ze ho pribuchli medzi tie zelezne dvere alebo co ☹ fotila som hned namieste skody v pozadi vstup do lietadla, vychadzajuci pilot, reklamovala som este v ochrannej zone priamo v tej leteckej spolocnosti
nechcite ale vediet kolko dokladov ziadali a stale nove a nove...vselijake znalecke posudky...druhykrat by som sa asi na to nedala...

hexena
24. apr 2013

a nebola to nizkonakladova spolocnost, ale znama medzin.spolocnost

monika15
24. apr 2013

@elen3 no Air Canada najhorsia vec bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ked som videla jak s kuframi narabaju tak ..... good luck :(((((

jurio
24. apr 2013

ja som si na viedenskom letisku vyzdvihla kufor bez rucky s odtrhnutymi kolieskami, tak som sla rovno na reklamacne oddelenie a povedali mi, ze nech si ho dam doma opravit a poslem im uctenku za opravu. Tak som povedala ze fajn, ale musia mi ho najskor dopravit domov, kedze sa nedal nijako odniest. No, odisla som s krasnym novym kufrom kt. sa s tym mojim starym nedal ani porovnat..

prasiatko30
25. apr 2013

no ja neviem ja som tiez dost odlietala s detmi - sice len v ramci EU - ale mne sa fakt ani raz nevratil ten kocik nejako poskodeny - sice po prvom lete s quinnym som sa vykaslala na prevlacanie velkeho koca a kupila som lahsi golfac so starsou dcerou to bol taky lacny ale s mladsou som cestovavala so cybexom calistom a tiez to vsetko prezil bez ujmy na zdravi.

ale ako hovorim zalezi na tej osobe co vytahuje batoziny z lietadla pokial mas stastie na blbeckov co maju vsetkeho plne zuby tak sa rozluc s kocikom 😅

hexena
25. apr 2013

@prasiatko30 to, ze tebe sa to este nestalo, neznamena, ze sa to nedeje 😉

prasiatko30
26. apr 2013

@hexena no estekebyze sa poniektori naucime citat prispevky az do konca a potom reagujeme tak by to bolo naozaj idelny stav veci a kebyze si este precitas aj zvysok mojich prispevkov tak to by uz bola bomba 🙄

andreaka11
17. jún 2013

ked som bola aupair, tak sme leteli s rodinou na dovolenku. ked sme pristali, tak vsetky bugyny vylozili pri lietadlo. nasa chybala, tak sme si zobrali druhu... takze odporucam si svoj kocik/bugynu nejak oznacit

isabella88
9. jan 2015

nam znicili Bugaboo Bee - museli sme kupit novy. zlomili ten skladaci mechanizmus bez coho je kocik nanic, nedalo sa to ani opravit. jedine, co sa da odporucat - nikdy si neberte kocit az ku gate, ale si ho zacheckujte a poriadne predtym zabalte. planovala som s malou cestovat vela, ale musim povedat, ze toto ma odradilo....

stellamaris
9. jan 2015

@isabella88 my lietame Lufthansou a kocik s nami,nikdy nebol problem,ani v Mnichove ani v Londyne.Kocik bereme az ku lietadlu a poskladany ho beru vzdy pracovnici letiska do batozinoveho priestoru,az po batozinach.Kocik caka na nas po vystupe z lietadla pripraveny,iba v Londyne ho musime vyzdvihnut pri pase.Inak kocik mame kvalitny a nebol lacny.Mozno zalezi od ludi na letisku,na jednom slovenskom mi znicili napr.novy kufor,ked som nahodou videla,ako tie kufre vyhadzuju a tym padom sa nicia,mala som dost.................

isabella88
11. jan 2015

@stellamaris praveze nas kocik bol tiez drahy, kvalitny a mal len rok, keby som mala nejaky stary srot, tak to ani nekomentujem. uz si ho radsej neberiem ku gate, bol to dost sok, bez kocika sa s babatkom tazko cestuje

stellamaris
11. jan 2015

@isabella88 a nedali ti za poskodeny kocik financnu nahradu? neviem,ako s kocikmi,ale susedom znicili na letisku invalidny vozik a od leteckej spolocnosti dostali k dispozicii nahradny a neskor financnu nahradu....

isabella88
18. jan 2015

@stellamaris prave to riesime s leteckou spolocnostou, mali by nam zaplatit aspon cast noveho kocika

isabella22
20. jan 2017

@isabella88 ahoj sice starsi prispevok ale snad nevadi. Planujeme tiez letiet s begaboo bee. Prosim ta znicili ti ho pri kete tam ci naslat. Nevies ako to je ked mi ho poskodia lri ceste na dovolenku?To by som zostsla cely cas bez kocika?Dakujem

isabella88
20. jan 2017

@isabella22 mne ho znicili, ked sme isli do Danska, v Dansku sme kupili novy - chvalabohu nam to letecka spolocnost preplatila (Austrian airlines). teraz ho obcas beriem aj do gate - a modlim sa, aby sa nic nestalo 🙂

isabella22
20. jan 2017

@isabella88 a to ti ho preplatila hned tam?☺ziadne ,,vykrucanie"?

meusicka
20. jan 2017

@isabella22 ahoj, ja len chem napisat, my sme tiez leteli a kocik s nami presiel az ku lietadlu, tam sme ho zlozili a odovzdali personalu. pri vystupovani nas uz cakal dole pri schodoch lietadla. takze ja by som ho asi brala takto. nam sa nastastie neznicil, je to len a personale, ako s tym zaobchadza. ale urcite je bezpecnejsie ho dovzdavat takto ako ho nechet ktovie cez kolko ruk putovat na lietadlo a nazad.

isabella22
20. jan 2017

@meusicka ahoj dakujem za prispevok. Ja som este tak premyslala. Ci ho neobalit do niakej bublinkovej folie a dat do prepravnej tasky. Maly bude mat 1 aj pol roka skoro ked pojdeme a kocik som moc neplanovala ani roztahovat. Ved uz snad co to prejde.Tak neviem

Strana
z3