icon

Zrušený let do Londýna

kirakira
1. júl 2018

rezervovala som letenku pred dvoma mesiacmi potvrdila vytlačila cestujem cez pol slovenska a že let Bratislava-Londin zrušeny nahradny let 4.7 bojim sa aby sa to neopakovalo stava sa to aj vam?

sense
1. júl 2018

@kirakira este sa mi to nestalo resp raz pred par rokmi ,letecka spolocnost mi zaplatila taxik do viedne a letela som najblizsim lietadlom ...nejednalo sa ale o.lowcost

kirakira
autor
1. júl 2018

nam ponukli bud vratia peniaze alebo nahradny let a toto bol najskorši termin len v piatok poslali mail v ktorom chceli potvrdit že mam len priručnu batožinu a to že let zrušia sa nezmienili ma to len vytočilo že o zrušeni ani neinformovali pridem na letisko a na svetelnej tabuli svieti let zrušeny

kacusik69
1. júl 2018

vcerajsi Wizzair?

kacusik69
1. júl 2018

@kirakira spolocnost posielala cestujucim informaciu o zrusenom lete, cca o 15:30

kacusik69
1. júl 2018

a ze lety zrusia, ano stava sa to... nie casto, ale stava... bol zruseny pre technicku poruchu...

tilly
1. júl 2018

my sme mali zruseny let do ny kvoli snehovej burke, vratili vsetky peniaze za letenku

moonlight1210
1. júl 2018

@kirakira mohlo to byt na poslednu chvilu pre poruchu. To sa stane. Radsej nech ju najdu na zemi, ako vo vzduchu.
Kapitan Sullenberger mal take heslo: radsej meskanie, ako nedoletiet.
To si vzdy hovorim, ked sedim sest-osem hodin na letisku a ide ma porazit od cakania.

kacusik69
1. júl 2018

@moonlight1210 nebolo to na poslednu chvilu, let bol zruseny od poobedia a cestujuci boli informovani, odlet bol planovany o 21:35... dnes rano meskal opat

dolynkag
19. nov 2018

niekto skúsenosť s refundáciu kôli meškaniu 20 h. ?

kiwi3
19. nov 2018

@dolynkag podavala si ziadost na tom tlacive EU? my sme to robili, ked nam zrusili let lebo krachla cela letecka spolocnost. ale nedockali sme sa nicoho. ale to je asi horsi pripad ako meskanie

dolynkag
19. nov 2018

len na ich stránke to padne, ked sa tam dostanem, tak neviem, prečo im to nefunguje.... tak si to tlačivo nájdem inde, len som chcela niekoho, kto má skúsenosť, či to funguje

kiwi3
19. nov 2018

@dolynkag funguje to. alebo malo by. niektore seriozne spolocnosti dokonca rovno vydavaju kreditky na letisku s prislusnou sumou. pri tych horsich, co to nerobia, by to malo pomoct.

kacusik69
19. nov 2018

@dolynkag najdi si nariadenie Europskej komisie 261/2004 - v zavislosti od priciny meskania narok mate... je to nadlho ale peniaze vyplatia

dolynkag
19. nov 2018

viem, že máme, aj formulár mám, len na ich stránke nefunguje, či je to normálne....vďaka

kacusik69
19. nov 2018

@dolynkag stava sa... skuste neskor...