24-hodinová cesta s 18-mesačným dieťaťom
Košice -grecko
Išli by ste dotoho?
Ja pravdepodobne nie muž prehovára že to zvládneme jedná sa o zájazd s autobusom
Autor - chodila som za starých čias do Londýna autobusom, ako dospelá, chvalabohu žiadne dieťa v ňom nebolo, ale mala som vždy dosť, je to veľmi únavné a absolútne nepohodlné pre dospelého, nieto pre 18 mesačné dieťa, ktoré neobsedí. Žiaľ musím sa pridať k tým bezcharakterným, ktorí nepovažujú toto za dobrý nápad. My sme brali také malé dieťa autom 11 hodín, so zastávkami, to sme ako tak dali, mladší bol pohoďak, so staršou v tom veku, sme sa neodvážili ani 3 hodiny, tá by nám tu cestu “spríjemnila” … a tiež mám osobnú skúsenosť s tak malým letecky, s prestupmi a autom takmer 24 hodín a ani toto by som tiež neodporúčala, ak to nie je absolútne nevyhnutné, s tak malými detmi treba vyberať niečo kratšie - nielen koli dieťaťu, ale aj rodičom a v neposlednom rade spolucestujúcim.
“Zbožňujem” keď za mnou v lietadle sedí takéto malé dieťa, ktoré buď reve alebo neustále kope do mojej sedačky, lebo všetky zábavky ho bavia presne 5 minút.
Autobusom? Určite nie, ztrpcis život sebe aj ostatným... Budeš nervózna ty, ale aj tí v tom autobuse z vás... Neviem si to predstaviť.
A pan manzel kolko casu travi s dietatom? Lebo podla tohto napadu asi moc vela nie 🙄
Este za studentskych cias sme sli len do Bulharaka autobusom a dospelak ma co robit aby to nejako dal, nieto 18 mesacne dieta...
vtedy som si povedala prvy a posledny krat autobusom, radsej na Siravu ako k moru autobusom. Ved to potom clovek potrebuje dovolenku po dovolenke.
@jabadabadu vystizne 😂

@jabadabadu a so svokrou a muzovym slobodným bratom 😁😁
@jabadabadu kebab v cene 😁😁😁😁😁
Zajazd autobusom (nielen) s malym dietatom nocna mora… Ak nemate ist autom/lietadlom, zostante doma
autorka, tupá si tu jedine tak ty 😉 ľudia fakt otupjejavajú 🙈 úplne strácajú rozum, taký ten obyčajný, sedliacky... fakt berte aj obidve mamy a choďte si to užiť, to bude zážitok. ak by ste sa nerozviedli po tejto dovolenke, tak už nikdy.
my sme kravy tupe, ale ze doma mas tupelo, co toto vobec vyslovi ako napad… 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
V dnesnej dobe busom, fakt nie…chodte lietadlom.
@nenne9 ty si prípad
My sme boli prvykrat letecky s 18mesacnym synom v Grecku minuly rok. Let 1,5 hod. z Ke na Korfu. No...keby maly nebol dobrovolne nasilu prisaty na didke a podriemkaval..mala by som o zabavu postarane...ked sa raz zacal odopinat...kopat nohami... 🙈 nedokazal len tak pokojne sediet...a mna oblieval pot,ze co teraz....
@pallacinka29 vidim ze si tu napisala k..y tupe, v takom istom zmysle ako ja a adminky ktore zrejme nestihaju spravovat stranku mi zmazali odpoved akoze ja urazam, pricom som len citovala autorku ktora nas krav..mi tupymi nazvala.super@admin, tak mna urazia a moju odpoved zmazete
My chodíme 14 hodín na Slovensko autom a už aj to dá deťom poriadne zabrať.
Takže ja by som určite nešla. Ani autom a už vôbec nie autobusom.
Busom ani so 6 ročným.

Tak my co sme ti napisali ze ten napad je chory mame hnusne charaktery.no neviem, mne sa skor zda hnusne vobec uvazovat nad niecim tak brutalnym.to by malo byt normalne zakazane 24hod trepat v buse dieta pod 3 roky.