icon

Air Bnb - prosím radu

mirage
24. júl 2017

Ahojte.Cestovala som cez nich uz par krat, teraz vsak neviem ako dalej.Neda sa mi zaplatit, kedze si vyziadali vypis z uctu s tym, ze ho potrebuju overit,ze je moj..poslala som s tym, ze sa mi do 24 hodin ozvu.to bolo v piatok...Dovolenku uz potrebujem zaplatit..

fem
24. júl 2017

Kto si potrebuje overit airbnb? Asi nie. Ty so ziadnym prenajinatelom nikdy s nikym nic nemas jednat mimo airbnb, je tam upozornenie na to. Preco niekomu ukazujes svoj vypis z uctu? Velmi nechapem.

haimi
24. júl 2017

Fiiiha, toto sa nám ešte nestalo 😒

nice202
24. júl 2017

kto si potrebuje overit vypis z uctu? To som este nepocula. Nebude to nejaky odzub? Nikdy v zivote odo mna booking a ani airbnb neziadal vypis z uctu a ak by sa to nahodou stalo, tak je to moje sukromie a neukazala by som im ho. To kde sme-

jeennyv
24. júl 2017

Chyba...sleduj svoj ucet a davaj pozor, nikdy nieco osobne neposielaj im moze byt jedno odkial su peniaze a co mas na ucte..si udaje zaciernila aspon?

keira
24. júl 2017

@jeennyv ake udaje?

jeennyv
24. júl 2017

@keira ved vypis z uctu atd vsade mas nejake cisla mena atd..ci im len zostatok "ukazala" za mna cele blbost nas raz bola vysetrovat policia a lebo pani tiez nieco posielala a peniaze fuc

mirage
autor
24. júl 2017

Caute, aj mne je to divne. Jasne, ze som neposielala nic, z coho by mohli vycitat moje osobne udaje - take, co uz nemaju. Takto uz pri minulej ceste chceli odo mna odfotit obciansky..

Proste sla som zaplatit - 2 x sa mi to nepodarilo /az neskor som prisla na to, ze mam nastaveny denny limit nizsi nez bola platba/ - dostala som odpoved aby som poslala vypis z banky - odfotila som, poslala - so zaciernenymi pohybmi aj zostatkom.
A odvtedy nic.. a na dovolenku chceme ist uz tento vikend. Ta domaca nam to este drzi, ale aj tak.. divne.

fem
24. júl 2017

@mirage tak len nahlas zvysit denny limit v banke. Oni mozu tiez byt neisti. Nikdy nevies. Zaplat cez banku,priamo cez airbnb. Ked maju hlavne dobre hodnotenia. Ono peniaze im odidu hned, tak mozes zaplatit aj vo stvrtok napr. a ist cez vikend.

mirage
autor
24. júl 2017

@fem rozumiem, akurat ze sa mi zaplatit neda. Stale pisu, ze overuju moj ucet, uz treti den. Malo to trvat 24 hodin. vrrr

fem
24. júl 2017

skus napisat do banky na custom service cez interbanking, ze kolko to bude trvat, vacsinou ti spat zavolaju, popr. volaj bezplatna linka banky, oni hned poriadia.

fokuska
24. júl 2017

@mirage Zavolaj si na ich infolinku, ci help desk ci ako to nazyvaju. My sme nepotreboovali sice nic take riesit, ale vraj su na tej linke velmi ochotni a vedia pomoct 🙂

mirage
autor
24. júl 2017

@fokuska Ahoj, myslis air bnb helpline? Tam je nemozne sa dovolat, a najst mail na nich este horsie

luciamic
24. júl 2017

Podla mna skus komunikovat so svojou bankou o tom, ze naozaj ty sa pokusas urobit tu platbu, vyzera to ako bezpecnostne opatrenie z ich strany pre pripad zmeuzitia tvojej karty ;)

mirage
autor
24. júl 2017

@luciamic volala som, vsetko ok. Ale pre istotu som si peniaze previedla inam. Vacsinu. Dakujem 🙂

xoxo11
24. júl 2017

Ahojte, pracujem u jednej takej firmy, a keˇd zákazník chce rychle potvrdenie, že dovolenku nzaplatil a my v systéme eště platbu nemáme, tiež chceme vidieť výpis, ale nechceme osobné údaje ani výšku konta, iba link, že z jednohgo účtu odišli peniza na náš účet....v ničom sa nevrtáme, práce máme dosť

mirage
autor
25. júl 2017

Takze dostala som ospravedlnujuci mail, karta je konecne overena, a ako apology 30 eur bonus na cestu cez air bnb. ale vycistim im zaludok...

fem
25. júl 2017

@mirage super, ze to takto riesili kreditom, kde sa to da vyuzit ten kredit pocas cesty?

kristina253
26. júl 2017

@mirage ahoj nevieš mi poradiť ? Tiez robím teraz platbu kartou a nechce mi prejsť platba . Buď píše , že riešiť problém s bankou alebo , airbnb má údržbu a zo už cely večer 😔

kristina253
26. júl 2017

@mirage od koho si dostala ospravedlňujuci email z banky ?

dooscoby
27. júl 2017

@kristina253 ahoj. Skus pozriet limit na karte, mne tak raz vyhadzovalo chybu a mala som nizky limit tak som len cez IB zvysila denny limit a bezproblemov presla platba.

lienqa
27. júl 2017

@mirage taká skúsenosť možno trošku mimo ale čo sa nám stalo teraz, chlopaka mám v Kanade, vo Vancouveri si robil cez booking.com rezerváciu, platil si tú sumu, všetko bolo oki, a keď na druhý deň odtial odchádzal mu povedala na recepcii, že nech si blokne kartu, že sa im proste niekto nabúral do systému, samozrejme, že on si ju zablokovať nemohol, pretože kartu reálne potrebuje mať, tak si znížil limit..ubehli tri týždne,on je od Vancouveru asi 4 hodiny preč.. náhodne si pozrel IB a tam dve platby v hodnote 50€, že noc v Holiday INN a večera , že Vancouver 😅 volal hneď do banky, tak mu povedali, že ani to , že si znížil limit tí ľudia to vedia odrbať, tak isto , že normálne funguje vec, že dokážu si urobiť falzifikát tej karty do každého detailu..tak mu dokázali pomôcť len tak, že mu ju dočasne blokli a ,keď bude niečo urgentne platiť musí zavolať,aby mu ju odblokovali..poriadne svinsto...takto ľudia dokážu prísť o peniaze veľmi rýchlo ☹

dooscoby
27. júl 2017

@lienqa nielen airbnb, byvalej kolegyni posahal platbu booking a nasi policajti vobec ani netusili ako to riesit, asi niekto v hoteli zneuzil udaje z karty skoda 2000 Eur ☹ ale kratko nato isla do inej firmy tak neviem ci sa k niecomu dopatrali

veroni91
27. júl 2017

@mirage ja by som to nahlasila na admin AirBnb, nic ine im neposielala a vybrala ine ubytko. Ziadny prenajimatel nema pravo od teba toto pytat.