Aká bola vaša najhoršia dovolenka?
@8eva8
Asi chorvatsko - predrazena krajina o nicom. Vobec ma neoslovila.
Ja tiez chorvatsko. Dala som im sancu po 10 rokoch a to bolo posledny krat co som tam bola.
Chorvatsko
Asi sa tiez priklanam k chorvatsku. Ked sme boli este ako decko, tak si pamatam zaburinenu plaz, kamene, vtedy som vyhlasila, ze u nas na jazere je krajsie. Dalsi krat s frajerom v Drveniku. Plaz mala, preplnena, otras velke kamene vo vode, voda mutna a hned vedla plaze kazdu chvilu pristaval trajekt. Dalsi krat nam v HR v juli tyzden prsalo a bola zima. A naposledy som tam na predlzenom vikende den pregrcala z grilovanych kalamarov. Vzdy sa tam citim ako na jazere lebo vidim breh oproti a voda je studena a plna jezkov.
Egypt a Chorvatsko
@8eva8 taká nebola, nakoľko som šťastný človek, ktorý keď je so správnymi ľuďmi, je spokojný všade!!!Mne stačí moja milovaná rodina a keďže sme zároveň aj fungujúca rodina, každá naša spoločná dovolenka/výlet bola nezabudnuteľná. A to sme boli tak v drahých rezortoch kade tade, ako aj na priváte v HR. Všetky mali svoje čaro, akurát, že naozaj si po čase už nepamätám, čo sme tam jedli, pili a koľko sme tam minuli, ale ako som sa tam cítila s ľudmi, ako sme prežívali všetky okamihy..
Ale tak, ja si užívam život ako taký celkovo a dovolenku nepovažujem za nejaký cieľ, ako väčšina ľudí, preto si viem užívať všetko a všade🤷♀️
Posledná bola pred pár dňami v HR- najkrajšia celkovo, lebo sme boli prvýkrát ako 4 členná rodina☺️
@8eva8 Tunis a Egypt a tento rok aj Turecko dole vodou 🙈
@ildiko36 a s manželom?
Banská Štiavnica pred mnohými rokmi. Už som jej druhú šancu nedala. Bohužiaľ, celkovo medzi najslabšie radím dovolenku na Slovensku kvôli službám. Myslím tie mimo ubytovania: otváracie hodiny, ochota personálu, ceny,....
@zmrzlinka2021 ani exmanžel ani expriatel nás nezobral na dvolenku😏 max na 1den sa kupať do maďarska.
@8eva8 prepchata plaz na Mallorce plna hlucnych Nemcov.
Bulharsko.Nikdy viac.
Tunisko
kapverdy... a zaznela tu banska stiavnica - maximalne suhlasim 🙏
Juzna Kreta so skrachovanou cestovkou Aeolus v roku 2004.

A tvoja?