icon

Aké je počasie v apríli v Hurghade?

21. mar 2024

Ahojte prosim vas viete ake je pocasie v polovici apríla v hurghage? More je uz na kupanie? Dakujem

janinah
21. mar 2024

Verím.ze áno.lebo tam budeme..hoc možno také svieže.
Ktorý hotel?

autor
21. mar 2024

@janinah dufam aj ja lebo tiez tak ideme..jasmine palace a vy aky hotel?

martinmmartin
23. mar 2024

Na tomto mieste by som upozornil ze Egypt je tak 30sekund pred totalnym krachom a obcianskou vojnov.
Ich mena im zo dna na den stratila vacsinu hodnoty a z toho urodneho slizika par metrov od nilu nikdy nedokazali uzivit 100 mil ludi - egypt je najvcsi dovozca psenice na svete teraz si ju nemoze dovolit. A cena chleba zaplila prd par rokmi arabsku jar s vojnovymi podmienkami po celej Kahire (Tahir sq) a teraz je naslapnute k ovela vacsiemu pruseru

rybjar
3. jan 2025

Ahoj, prosim ta, ako tam bolo? Myslim pocasie a teplota mora? My zvazujeme tiez tento rok Egypt v polovici aprila...

spolocenskesatynela
4. jan 2025

Aj mňa by zo zaujímalo

autor
13. jan 2025

@rybjar
@spolocenskesatynela boli sme bolo super super pocasie aj more bolo na kupanie odporucam

janinah
13. jan 2025

Ako som písala hore boli sme.Vonku horuco,opaľovanie a pláž paráda,ale voda v mori studenaaaa. Akože ja aj niečo vydržím,aj som tam vliezla parkrat,ale len zázrakom som neschytala zápal moc.ciest ci podobnú radosť.
V sept.sme dali zakyntos a tam more teplucke ako polievka,neporovnatelny rozdiel.