Aké máte skúsenosti s CK Ceres?
Ideme tento rok cez cestovku Ceres do Chorvátskeho mestečka Pirovac. ocením všetky skúsenosti s touto cestovkou a aj informácie o Pirovaci. čo takého je naokolo, čo by sme si mohli pozrieť? aké sú tam pláže. ďakujem 😉
@biela.pani @mariajuraj .... nemyslim, ze je to len touto cestovkou...ja som bola v Chorvatsku 3x a z toho 2x na nas po prichode pozerali, ze co my tam? 😅 🙄 ... podotykam, ze zakazdym sme dovolenku platili este v jari, nemali sme nijake speci poziadavky .... ako plus ale musim dodat, ze zakazdym sa situacia vyriesila k obojstrannej spokojnosti...ale ten stres 😒
@yesno22 Ahoj,čítala som tvoj komentár k tejto teme,my sa chystáme tento rok prvyktrát do Pirovacu.Môžeš mi podať nejaké info o hoteloch ,pláži a podobne:Bola by som veľmi vďačná.ďakujem,Lenka
caute, najde sa este niekto kto uz s cestovkou CERES bol? .... skusenosti? vdaka. mame zaujem ist s nimi do Chorvatska toto leto.
caute, ja som bola s CK CERES spolu s rodinou na dovolenke uz 4x a vzdy bez problemov. Teda az na jeden krat, kedy nas majitelka tiez skoro neubytovala, no ako pise vyssie yesno22 situaca sa okamzite vyriesila, dokonca nam este CK CERES vratila 80€ co sme ani neziadali! Vzdy sa moze vyskytnut nieco neprijemne, u kazdej cestovky, no ja na ceres nedam dopustit a tento rok s nimi ideme znova do primostenu 🙂
my sa chystame tento rok v juli s touto cestovkou do Chorvatskeho mestecka LOVRAN.Boli ste tam niekto?No a ja si to teda este skusim preverit v cestovke ci to naozaj mame.... 😅 😅 😅
@uhlopriecka vybrali ste si dovcu cez tuto cestovku?ako ste sa rozhodli?
@klauduska ahoj! Nevybrali, lebo vsetko co nám ponúkali bolo dosť drahé a väčšinou obsadené.no my sme hľadali ubytko pre 4 rodiny s deťmi, takže keď vás ide menej určite sa dá vybrať. Ponuku majú peknú. Teraz sme nasli nieco napriamo cez chorvatske.cz a tiez cez Limbu. pa
@uhlopriecka aha...my sme 3 rodiny s detmi,takze tiez sa nam tazko vyberalo,ale mame to aj trosku drahsie,kedze bolo tych ponuk menej.....Ale snad bude dobre...tak dobry vyber apeknu dovolenku prajem.papa 😉
@klauduska cauki, a idete nakoniec cez Ceres? a ak sa smiem spytat kam presne, ci sme nepozerali to iste 🙂
@uhlopriecka ano,ano ideme...mestecko LOVRAN, vila lovran,apartman s 3 spalnami,obyvackou a kuchynou. 😉
@klauduska tak super - toto sme nepozerali lebo sme chceli daco do 200-300m od plaze. a uz viem kde bola chyba, oni chceli zaplatit plnu cenu za apartman, aj ked napriklad na pristelkach nikto nebol (napr. apartman 4+2 kde su dve spalne a pristelky pre dvoch v obyvacke, by sme platili cenu za siestich aj ked by sme tam boli len styria - lebo s babatkom nemoze niekto spat nerusene v obyvacke...). ideme napriamo do mestecka seline. majte sa v lovrane krasne 🙂 !
@uhlopriecka ju,presne takto to mame aj my....musime zaplatiti za 8 lozok,aj ked tam budeme len 6... 😠 😠 😠 ale nic ine sme nezohnali,tak sme to zaplatili.... 😒
neposles mi link kam idete vy?mozno nabuduce,lebo naozaj sa tazko hlada nieco s 3 spalnami..... 😒
@klauduska jasne, vidim, ze ideme presne do takeho ake by sa hodilo vam 🙂. na tvojom mieste to prehodnotim pokial sa to este da stornovat.... dedina sa vola Seline a je to 6.5hod cesty od BA, pred Zadarom. link: http://www.chorvatske.cz/ubytovani/paron-sime-s...
je to dom s 3 apartmanmi a 2 dvojlozkovymi izbami (bez kuchyne), my berieme 3 apartmany. je to priamo na plazi, teda asi 20m k vode. je tam velka zahrada s grilom, pre deti vraj ako stvorene. typek ma hned vedla autokemp a tvrdi ze apartmany zariadoval pred dvomi rokmi, tak by malo byt vsetko nove. ideme v termine 28.8.-4.9 utorok-utorok, nebol to vobec problem, vyhneme sa zapcham. cena 35 eur / apartman (za dve osoby). napisem ti potom report ako tam bolo 🙂

No ja by som tam uz s touto cestoukou nikdy nesla...Ked sme dorazili na miesto pobytu, tak mnajitelka na nas s udivom pozerala ze kto sme...vraj oni ziadnu razervaciu pobytu od Ceresu nedostali...pritom sme mali vsetko zaplatene a aj ubytovaci poukaz...Ceres im to nbeposlal a este sme mali opletacky koli tomu