Aké máte skúsenosti s CK Daka?
Dobry den,mate aj zle skusenosti z CK Daka?
@dajana555 to kto povedal? 😂 sledujem vašu diskusiu a dobre sa bavím na nej.. máte silne reči lebo ste v anonymite .. je veľa ľudí,ako aj ja, ktorí majú s Ck daka iba dobre skúsenosti o čom svedčia aj tu na mk pozitivne recenzie v iných diskusiách… ale tu ste sa stretli tie ktoré ste si niečo kúpili a nezaplatili .. skúste to spraviť v inej CK, myslite že to nechajú iba tak? Len pozor na reči aby vás ešte Ck nezazalovala zato čo tu píšete 😉 robila som vo firme kde boli tiež dlžníci a nikto alebo takmer nikto z nich si chybu nepriznal a v konečnom dôsledku ak nebola mozna dohoda museli dlh zaplatiť .. zbytočne sa bili do pŕs ..
@blueeyeska …toto je úplne iná situácia a verte že cl daka si to za klobúk nedá… požadovať peniaze za objednávky, o ktorých nemajú šajnu, či ich vytvoril človek a nie robot, alebo podvodník, ktorý zneužil niekoho osobné údaje, je úbohé… fakt úbohé…
@blueeyeska predstavte si ,že som s touto cestovnou kanceláriou ešte nikde nebola,iba ma tu zaujala diskusia o nej.a recenzie.
@blueeyeska neviem prečo píšete mne,keď tu neriešim CK Daku,iba čítam príspevky o nej.
Máme zlé skúsenosti. Veľa veci bolo úplne inak nemáte ani wc sprístupnené počas cesty autobusom a zvažaujúce autobusy dva krát predávajú jedno miesto čiže stojíte sprievodcovia katastrofálne zle informácie nosia vás tam kde sa im to hodí a nie tam kde máte ísť podávajú chybné informácie a všetko je naplánované úplne zle časy príchodov a odchodov nededia čiže vaša cesta domov je skomplikovaná
Dievčatá,ktoré tu píšete o tom,že wc nieje sprístupnené.Každý autobus má WC,ja chodím dlhé roky s tou istou cestovkou,a tiež sa toalety nepoužívajú,preto sa robia prestávky.A neviem si predstaviť ísť 14 hodín v autobuse,keby tu toaletu všetci používali.To nieje wc ako doma.Ani ta klimatizácia by Vám nepomohla.A neverím tomu,že keby sa jednalo o jeden prípad,že šofér povie nie.A úprimne,ak to musia potom šoféri čistiť,tak sa tomu ani nečudujem.Ani Vy by ste to nechceli čistiť.
@dajana555 to nebolo konkrétne na teba ale všeobecne na všetky tie ktoré tu píšu, pre teba platila prvá veta, ostatné riadky patrili tým ostatným 😊 s tým wc máš úplnú pravdu, raz mi celou cestou smrdeli vykali pod nosom, akoze dospelý človek nevie vydržať? Robia sa prestávky a toalety sa daju použiť pre deti a s starých ľudí zažila som osobne.
@cacianka
@zuzubar Ty si si ešte nikdy neobjednala dovolenku online? Keď ne, vidno, že ti chýbajú podstatne informácie 😁 každá cestovná kancelária alebo agentúra ma takú možnosť a nikdy nepýtajú podpis, roky rokuce takto kupujem , tak skús ty aj tie ostatné len tak zo srandy si objednať dovcu cez Satur alebo Hydrotour a potom ju nezaplatiť a potom tu napíšte ako to dopadlo 🤣🤣🤣 keďže podľa vás je v poriadku objednať a nezaplatiť a ešte sa budete rozčuľovať 😁
@blueeyeska aj deti vedia vydržať.
@blueeyeska tak to skuste vy ... my sme si nakoniec vybrali inu cetovku a to uz po treti krat , zajazd sme si zarezervovali a obratom prisli instrukcie ze do 24 hod musite uhradit zalohu 300€ a poslat rucne podpisanu zmluvu inac zajazd posunu inemu zaujemcovi a presne o to tu ide tak sa nevyjadrujte ked o tom nic neviete lebo presne na tom zarabaju ze ludia si myslia ze je to tak vsade ...
@nika12010 Keby som nevedela, tak sa nevyjadrujem . Precestovala som pol sveta s rôznymi cestovkami aj na vlastnú päsť tak viem ako to funguje , nemusím nič skúšať
@blueeyeska …nie nikdy neobjednala… nevyužívam ich služby…a presne o to tu ide… že vymáhajú niečo, čo nikdy nebolo odo mňa objednané … chápeš ? alebo ešte stále málo na vysvetlenie ? 🙄🤑😂
@zuzubar vieš čo? Mne je to úplne jedno, rieš si to s cestovkou a či si objednala či nie dokazuj im. Keď máš pravdu, tak sa to vysvetlí keď nemáš pravdu zaplatíš čo dlzis . Čau.
@blueeyeska …ver tomu, že pravdu mám ja. Nepotrebujem sa tu doťahovať s nejakou cestovkou len tak…. Peňazí mám dosť … ale platiť tu momentálne bude niekto iný…

@ckdaka toto je stránka pre mamičky nie pre firmy