Aké máte skúsenosti s CK Daka?
Dobry den,mate aj zle skusenosti z CK Daka?
@nika12010 ahoj, ja by som sa tiež rada pridala k medializácii, u mňa žiadajú za zájazd 1.200 EUR, na kt. som nebola a pri pokuse storna mi napísali, že storno je v zmysle ich VOP 100% pri leteckých zájazdoch, takže mám zaplatiť plnú sumu, odmietam,.... ako sa spojíme Adriana. aernstova1@gmail.com
@chiarka2202 Dobrý deň, odkiaľ máte informácie,že vedome ponúkame hotel s plošticami? Raagujeme na každý podnet,ak máte osobnú skúsenosť, napíšte nám na info@ckdaka.sk, na tejto platforme veci určite nevyriešia 🙂 ďakujeme a prajeme pekný deň.
@ckdaka už sme to riešili, poslali sme aj foto a videá s plošticami. Wifi fungovalo tiež len na začiatku pobytu. Hotel je v ponuke vašej CK naďalej
@sofia32 wc v buse je určené pre núdzové situácie ako napr: hodinové zápchy na diaľniciach - z bezpečnostného hľadiska je neprípustné pohybovať sa počas jazdy v buse - vodiči sú povinní mať bezpečnostné prestávky ( min po 3 hodinách ) ak vám príde náhle nevoľno požiadate šoféra o zastavenie on tak urobí na najbližšom možnom odpočívadle
@ckdaka komunikácia s Vašou CK je takmer na bode mrazu, podnety, sťažnosti neriešite na maili neodpovedáte, v niektorých prípadoch nesplnené čo máte v popise zájazdu ( napr. bavorské zámky 2 zo 4 prezentovaných ) máte síce kvantitu, ale nie kvalitu - namiesto XY pobočiek by ste mali mať skúsenú manažerku, ktorá by riešila maily alebo telefóny - a tiež kalkulácie zájazdov by ste mali mať nezáväzné bez toho aby uvádzali klientov do omylu - škoda, lebo si myslím, že Vám ide o spokojného klienta čo sa vráti - týmto Vaším správaním ( arogancia, vyhrážky súdom ap. ) si kazíte renomé firmy
@chiarka2202 Ježiši to je otrasne🤮 tak aspoň vieme akej ck sa vyhnúť.

@ckdaka ako je možné že ponúkate v Parizi hotel s plosticami, aj napriek tomu ze o stave hotela veľmi dobre viere? Vy sa nehanbite??? Či na toto radšej nebudete reagovať, lebo veď čo už na toto len napísať ? Hnus že na úkor vlastného obohatenia ohrozujete zdravie a domácnosti svojich klientov !!!