icon

Aké máte skúsenosti s CK Daka?

ebaba
17. feb 2023

Dobry den,mate aj zle skusenosti z CK Daka?

Strana
z9
lawel
23. sep 2025
@melani1

@lia503 aj ja som podala podnet na OSI dnes mi prislo vyrozumenie prospech mna

@melani1 dobrý deň prosim Vás ako ste poslali žiadosť na osi aj mne prislo dnes pohladavka dakujem

lawel
23. sep 2025
@lia503

@pekelo pisala som Vam na e mail. Tiez ma dali na sud a ani som sa nezucastnila vyletu. Sud mam v juni 2025. Viete mi prosim poradit?

@lia503 dobrý deň ako ste dopadla aj mne prišiel dopis na pohladavku ďakujem

martina398
25. sep 2025
@anonym_4c7c9f

@simka000001 aj mne dnes prislo,ale urcite nezaplatim. 🙂

@anonym_4c7c9f vyhovárali sa na chybu v administratíve… čiže naš stronopoplatok bol zrušený … na naliehanie advokátom, ktorý videl že porušili VOP

beataborarosova
28. sep 2025

Dobrý deň aj mne prišla výzva že mám zaplatiť 100% storno zo zájazdu ktorý som údajne mala záväzne objednať. Nakoľko som hľadala 4postelovu izbu napisala somlen moje meno načo mi na druhý deň volala pani že čo a ako vysvetlila som jej čo hľadám a povedala som jej keď budem chcieť pošlem všetky údaje účastníkov a pošlem jej to načo mi povedala že v poriadku. Viac som už nedopisovala ani nevolala Nakoľko som našla niečo lepšie a pre mňa to bolo uzavreté
Teta mi volala asi po 3 dňoch že čo tak som jej to vysvetlila ona že v poriadku. Pre vec uzavretá a teraz mi pošlú toto že 713€??? Nikdy som nedávala záväznú objednávku pre 4 posteĺovú izbu lebo som udala len moje meno .

beataborarosova
28. sep 2025
@lawel

@melani1 dobrý deň prosim Vás ako ste poslali žiadosť na osi aj mne prislo dnes pohladavka dakujem

@lawel dobrý deň poprosím ako ste to dosiahli čo ste poslali? Ďakujem veľmi pekne

beataborarosova
7. okt 2025
@ckdaka

@zuzubar nie je možné, že by sa objednávka na zájazd vytvorila sama od seba. Čiže ste ju vytvorili s veľkou pravdepodobnosťou vy. Pri robení objednávky na záver ju záväzne potvrdzujete a súhlasíte so všetkými podmienkami. Ak sa zájazdu nezúčastnite tak sú storno poplatky, ktoré má každá cestovná kancelária. Nie sú to žiadne nekalé praktiky.

@ckdaka ale 100 % storno???? My chcete povedať že keď si niekto rezervuje zájazd v apríli chce ho po 2-3 dňoch stornovať a je to zájazd na júl vy ho neviete obsadiť???? Naozaj ste potom úbohá ck.takéto praktiky používate len vy!! Žiadna iná cestovka to nerobí jednoducho ak nezaplatíte "vyhodia " vás s rezervačky a viac s vami nekomunikujú. Zneužívate systém a ste neseriózna ck. Hanba vám!!!!

beataborarosova
7. okt 2025
@beataborarosova

@ckdaka ale 100 % storno???? My chcete povedať že keď si niekto rezervuje zájazd v apríli chce ho po 2-3 dňoch stornovať a je to zájazd na júl vy ho neviete obsadiť???? Naozaj ste potom úbohá ck.takéto praktiky používate len vy!! Žiadna iná cestovka to nerobí jednoducho ak nezaplatíte "vyhodia " vás s rezervačky a viac s vami nekomunikujú. Zneužívate systém a ste neseriózna ck. Hanba vám!!!!

@beataborarosova oprava 100% storno

macott
22. okt 2025
@melani1

@lia503 aj ja som podala podnet na OSI dnes mi prislo vyrozumenie prospech mna

@melani1 dobrý deň, ja som podal tiež podnet na soi a prišli mi vyjadrenie v prospech ck.tak neviem co si mam o tom myslieť

Strana
z9