icon

Aké počasie je v Chorvátsku (zaton/zadar/nin) v septembri?

dadka_bb
30. jún 2018

Ahojte, prosim vas, boli ste po minule roky v chorvatsku v septembri? prvy tyzden cca. ake tam byva pocasie? nie je to uz take poletne, burkove? chladne? oblast zadar,zaton, nin. dakujem

Strana
z2
motolica
1. júl 2018

Tak my sme akurát cca 30 km od Zadaru a pocko nič moc,najskôr riadny vetrisko a potom dážď ,je síce teplo,ale more ľadové.Zatial sme mali 1 deň pekne z celého týždňa...a minulý rok sme boli tiež tu prvý septembrový týždeň a tiež nič moc,ale v júli sme boli a to bolo zase krasne.... čiže ozaj je to o šťastí 🙂 a raz cca pred ôsmimi rokmi sme boli v polke septembra a bolo tu do 10 stupňov a poletovalo niečo ako sneh 😂😂to sme išli domov po pár dňoch

hettinka
1. júl 2018

@motolica ktorým smerom 30km od Zadaru?
My zasa môžeme len začiatkom júla chodiť, kvôli manželovej práci ☹ Ja som učka, keby bolo na mne, som dolu aspoň 6 týždňov.

leren1
1. júl 2018

@dadka_bb ano a vzali peniaze vsetky ...nooo co uz velmo zle spomienky :D tak davajte pozor v poslednej dobe sa to tam stava casto vraj

motolica
1. júl 2018

@hettinka starigrad paklenica ako je ten národný park,domaca nám vravela,že v posledných rokoch je to počasie také nevyspytateľné,ja už by som šla skôr v júli,je to asi väčšia istota,aj keď teda studený front môže prísť hocikedy 🤔

dadka_bb
autor
4. júl 2018

dakujem baby za odpovede,tak som zvedava 😏😏 stale dufam ze sa tomu vyhnem 🤔🤔🤔 som videla ten film minule ze Nic nas nerozdeli hah,nemam najmensiu chut ist k moru 😣

hettinka
5. júl 2018

Sme v Biogradu na Moru, počasie super, 29 stupnov dnes, ani mráčik a more tiež teple v našej zátoke. Takze super.

Strana
z2